• Nyheter
  • Låset för paketleverans direkt hem i brevlådan

Nyheter

Låset för paketleverans direkt hem i brevlådan

Låset för paketleverans direkt i brevlådan
Inside the box är en ny lösning som gör det möjligt att få paketleverans och sköta returer direkt via egen villabrevlåda utan att passera ombud. Tjänsten består av ett speciallås som via en app kan öppnas av den som tilldelas access.

De flesta paket som skickas vid näthandel får plats i en vanlig markstående brevlåda med lucka. Genom att byta ut brevlådans befintliga lås till det digitala låset Inside the box kan pakethanteringen helt enkelt skötas närmare hemmet. I samband med installation av låset aktiveras brevlådans funktion i en app där användaren styr tillträdet. Vid installationen blir låset automatiskt integrerat med tjänstens samarbetspartner och gör det möjligt att välja leverans till Inside the box vid beställning på nätet. Budet får inför leveransen en digital nyckel när de ska lämna paketet eller hämta upp en retur. En retur sker som vanligt gentemot leverantören, enda skillnaden är att slippa ta paketet till ett ombud. 

Låset är robust och håller god hållfasthet. De digitala nycklar är högkrypterade och har en hög säkerhetsnivå likt de som används för bank- och försvarsverksamhet.

Levereras med fästanordning, fyra AAA batterier, nycklar och manual. Nycklarna används för att låsa upp då batterierna tagit slut eller om man inte vill använda appen. Företaget säljer även brevlådor om kunden behöver byta ut sin befintliga.

Tjänsten finns hittills i några Stockholmsförorter och ambitionen är att expandera succesivt efter växande intresse. Företaget meddelar även att de inom kort kommer att stödja fler transportörer för leverans och returer. 

Kompabilitet: iOS version 10 och Android 5.0 
Bluetooth: Bluetooth Low Energy (BLE) 
Temperatur: -30 till +58 grader
Mått: LxBxH 90x90,9x21 mm
Maximal uteffekt: 1,9 dBm 
Frekvens: 2,400 – 2,480GHz 
IP Klass: IP42

Skriven av Jenny Öhlund

Låset levereras komplett inklusive batterier
Låset levereras komplett inklusive batterier

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.