Nyheter

Lås upp dörren med pekfingret

Lås upp dörren med pekfingret
Nu kan du glömma alla nycklar, passerkort, koder och RFID-taggar. Med FSB Fingerscanner 2.0 är ditt fingeravtryck nyckeln.

   
 Med FSB Fingerscanner kan fingeravtryck läsas i dörrens handtag och ge rätt personer tillträde. Systemets kontrollpanel är inte större än att den kan fällas in i ett dörrblad.
TRP Teknik AB lanserar ett nytt tillträdessystem som bygger på kontroll av fingeravtryck. Systemet, som kommer från Ekey Biometric Systems, består av en fingerskanner och en kontrollpanel. Hela systemet kan integreras i ett dörrblad och på så vis ge tillträdeskontroll som inte är synlig. Då monteras en fingerskanner in i dörrens utsida eller handtag. Även kontrollpanelen kan fällas in i dörrbladet och kablaget kan därför dras dolt.


Olika fingrar styr olika funktioner

Kontrollpanelen används för all administration av systemet. Där kan man registrera eller ta bort användare. Till kontrollpanelen kan även flera reläer kopplas, vilket gör det möjligt att styra olika funktioner med olika fingrar. Exempelvis kan pekfingret användas för att låsa upp dörren och långfingret för att avaktivera larmet.
Totalt kan upp till 99 olika fingeravtryck registreras i systemet.

 

 

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.