För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Lås upp dörren med pekfingret

Lås upp dörren med pekfingret
Nu kan du glömma alla nycklar, passerkort, koder och RFID-taggar. Med FSB Fingerscanner 2.0 är ditt fingeravtryck nyckeln.

   
 Med FSB Fingerscanner kan fingeravtryck läsas i dörrens handtag och ge rätt personer tillträde. Systemets kontrollpanel är inte större än att den kan fällas in i ett dörrblad.
TRP Teknik AB lanserar ett nytt tillträdessystem som bygger på kontroll av fingeravtryck. Systemet, som kommer från Ekey Biometric Systems, består av en fingerskanner och en kontrollpanel. Hela systemet kan integreras i ett dörrblad och på så vis ge tillträdeskontroll som inte är synlig. Då monteras en fingerskanner in i dörrens utsida eller handtag. Även kontrollpanelen kan fällas in i dörrbladet och kablaget kan därför dras dolt.


Olika fingrar styr olika funktioner

Kontrollpanelen används för all administration av systemet. Där kan man registrera eller ta bort användare. Till kontrollpanelen kan även flera reläer kopplas, vilket gör det möjligt att styra olika funktioner med olika fingrar. Exempelvis kan pekfingret användas för att låsa upp dörren och långfingret för att avaktivera larmet.
Totalt kan upp till 99 olika fingeravtryck registreras i systemet.

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.