• Nyheter
  • Larmförbikopplare och dörröppnare

Nyheter

Larmförbikopplare och dörröppnare

Larmförbikopplare och dörröppnare
Från RCO Security kommer en ny larmförbikopplare med dörröppningsfunktion.

       
 Larmförbikopplaren LFK 500 programmeras från tangentbordet.
Larmförbikopplaren, med beteckningen LFK 500, kan fungera antingen som förbikopplare eller dörröppnare, alternativt bådadera. Programmering av den görs enkelt från tangentbordet. Varje enhet kan programmeras med upp till 20 koder, som var och en har 3 till 7 siffror.

Enheten har ett robust utförande med rostfria tangenter och kraftig kapsling. Den kan monteras utomhus eller inomhus. Vid användning utomhus bör den monteras under regnskydd.

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.