• Nyheter
  • Larmförbikopplare och dörröppnare

Nyheter

Larmförbikopplare och dörröppnare

Larmförbikopplare och dörröppnare
Från RCO Security kommer en ny larmförbikopplare med dörröppningsfunktion.

       
 Larmförbikopplaren LFK 500 programmeras från tangentbordet.
Larmförbikopplaren, med beteckningen LFK 500, kan fungera antingen som förbikopplare eller dörröppnare, alternativt bådadera. Programmering av den görs enkelt från tangentbordet. Varje enhet kan programmeras med upp till 20 koder, som var och en har 3 till 7 siffror.

Enheten har ett robust utförande med rostfria tangenter och kraftig kapsling. Den kan monteras utomhus eller inomhus. Vid användning utomhus bör den monteras under regnskydd.

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.