Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Längre hylsor förenklar infästning på tak

Nyheter

Längre hylsor förenklar infästning på tak

Längre hylsor förenklar infästning på tak
SFS Intec AB lanserar hylsor i fem nya längder för infästning av tjock isolering och tätskiktsmembran på låglutande tak.

        
  
Krav på energisparande åtgärder resulterar i tjockare isolerskikt på våra tak. För att klara montering av tätskikt på tak med tjock isolering har SFS Intec tagit fram en hylsa som, med sina 405 millimeter, sägs vara den längsta på marknaden. Hylsan ingår i Iso-Tak R45-serien med hylsor i längderna 255, 285, 325, 365 och 405 millimeter.
Produktserien, där även verktyg ingår, är utvecklad för att ge snabbare och är mer ergonomisk montering, uppger företaget.

Nyheter

Stegar med förbättrad säkerhet

2021-03-08
Stegar

För att bemöta aktuella europeiska standarder har WIBE Ladders tagit fram ett nytt sortiment av anliggande stegar med tydlig säkerhetsprofilering. PROF+ stegarna är anpassade för arbete i tuffa miljöer och för alla typer av väderlekar.

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.