• Nyheter
  • Längre hylsor förenklar infästning på tak

Nyheter

Längre hylsor förenklar infästning på tak

Längre hylsor förenklar infästning på tak
SFS Intec AB lanserar hylsor i fem nya längder för infästning av tjock isolering och tätskiktsmembran på låglutande tak.

        
  
Krav på energisparande åtgärder resulterar i tjockare isolerskikt på våra tak. För att klara montering av tätskikt på tak med tjock isolering har SFS Intec tagit fram en hylsa som, med sina 405 millimeter, sägs vara den längsta på marknaden. Hylsan ingår i Iso-Tak R45-serien med hylsor i längderna 255, 285, 325, 365 och 405 millimeter.
Produktserien, där även verktyg ingår, är utvecklad för att ge snabbare och är mer ergonomisk montering, uppger företaget.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.