• Nyheter
  • Längre hylsor förenklar infästning på tak

Nyheter

Längre hylsor förenklar infästning på tak

Längre hylsor förenklar infästning på tak
SFS Intec AB lanserar hylsor i fem nya längder för infästning av tjock isolering och tätskiktsmembran på låglutande tak.

        
  
Krav på energisparande åtgärder resulterar i tjockare isolerskikt på våra tak. För att klara montering av tätskikt på tak med tjock isolering har SFS Intec tagit fram en hylsa som, med sina 405 millimeter, sägs vara den längsta på marknaden. Hylsan ingår i Iso-Tak R45-serien med hylsor i längderna 255, 285, 325, 365 och 405 millimeter.
Produktserien, där även verktyg ingår, är utvecklad för att ge snabbare och är mer ergonomisk montering, uppger företaget.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.