Nyheter

Lagningsbruk som inte krymper

Lagningsbruk som inte krymper
BASF Construction Chemicals presenterar reparationsbruket Emaco Nanocrete FC som uppges vara lättarbetat och ge mycket liten krympning.

    
 

Emaco Nanocrete FC är ett snabbhärdande reparationsbruk som ger liten krympning.

 

Bruket är ett 1-komponents, polymerförstärkt och snabbhärdande bruk för avjämning av reparationsarbeten. Användningsområden är exempelvis åtgärdande av porer och andra defekter i betongytan på förtillverkade betongelement, fasader, murar och balkar.


Appliceras enkelt med spackel

För att reducera krympning och förbättra brukets arbetsegenskaper innehåller det specialanpassad cement, välgraderad sand samt noggrant utvalda polymerer och fibrer. Detta uppges ge bruket en krämig konsistens och gör att det enkelt kan appliceras med en spackel i tjocklekar mellan 0,5 millimeter (lufthålsfyllning) och 7 millimeter. Små reparationsområden kan återställas med upp till 10 millimeters tjocklek.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.