• Nyheter
  • Läget något ljusare enligt nya prognoser

Nyheter

Läget något ljusare enligt nya prognoser

Läget något ljusare enligt nya prognoser
Enligt en färsk rapport från Industrifakta finns signaler som pekar på att det ekonomiska läget har börjat förbättras för bygg- och fastighetsmarknaden.

I Industrifaktas månatliga konjunkturrapport Marknadssignaler och prognoser sammanställs de senaste konjunktursignalerna för bygg- och fastighetsmarknaden. I den senaste rapporten kan man märka vissa signaler på att det ekonomiska läget har börjat förbättras och att botten troligen är nådd inom vissa branscher.

Industrifakta har sammanställt prognoser för den ekonomiska utvecklingen baserat på ett tiotal källor och i det senaste månadsbrevet tyder BNP-prognosen på en snabbare återhämtning än vad som tidigare signalerats.

 

 

 

 

 

Länk: http://www.industrifakta.se/pdfer/marknadssignaler.pdf

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.