Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Ladda mobilen direkt i eluttaget

Ladda mobilen direkt i eluttaget
2011-12-16
Med Berkers nya ladduttag kan mobiltelefoner och andra mobila enheter laddas via USB-kabel direkt i vägguttaget.

     
 Med Berkers nya USB-ladduttag får man möjlighet att ladda olika typer av mobila enheter via en USB-kabel.
 

 

 

 

 

Laddningen startas automatiskt så fort USB-kabeln ansluts till uttaget. Uttaget integreras enkelt i nya och befintliga elanläggningar. Det installeras som ett vägguttag med infälld montering i kopplingsdosa.

Ladda två enheter samtidigt
USB-ladduttaget uppges vara energieffektivt och har två USB-kontakter som ger möjlighet att ladda två enheter samtidigt. Uttaget ger 5 volt ut och en ström på 1 ampere om en enhet laddas och 1,4 ampere om två enheter laddas.

Skydd mot överlast
Anslutningsspänning mellan 100 och 240 volt. Uttaget har kortslutnings- och överlastskydd.
Insatsen finns i vitt eller svart och kan kompletteras med en centrumbricka i samma färg.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.