• Nyheter
  • Kromade presskopplingar för synliga rör

Nyheter

Kromade presskopplingar för synliga rör

Kromade presskopplingar för synliga rör
Nu kompletterar Sanha sitt rörsortiment med förkromade presskopplingar för synlig rördragning i våtrum.

     
 Sanha förkromade presskopplingar ska ge en snygg, snabb och säker installation vid synlig rördragning i våtrum.
  

Sanha Press Chrome är en serie förkromade presskopplingar. Därmed kombinerar man modern pressteknik, små byggmått och en förkromad yta. Något som enligt leverantören Sanha ger en snygg, snabb och säker installation. Dessutom ska den förkromade ytan vara lätt att hålla ren och inte kräva någon efterbehandling.

Alla pressprofiler kan användas
Presskopplingarna är av universell typ och kan därför pressas med alla pressprofiler av typen M-MM som finns på marknaden. Det innebär att installationen kan göras med alla vanliga pressmaskiner av standardtyp.

 

 

 

Nyheter

Flexibla industriräcken

2020-01-22
Räcken

Weland stål har introducerat ytterligare ett flexibelt räcke, Weflex som är ett obrutet räcke som levereras i kundspecifik längd. Sedan tidigare finns Universal som levereras i moduler.

Multifunktionell parkbänk

Multifunktionell parkbänk

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.