• Nyheter
  • Kromade presskopplingar för synliga rör

Nyheter

Kromade presskopplingar för synliga rör

Kromade presskopplingar för synliga rör
Nu kompletterar Sanha sitt rörsortiment med förkromade presskopplingar för synlig rördragning i våtrum.

     
 Sanha förkromade presskopplingar ska ge en snygg, snabb och säker installation vid synlig rördragning i våtrum.
  

Sanha Press Chrome är en serie förkromade presskopplingar. Därmed kombinerar man modern pressteknik, små byggmått och en förkromad yta. Något som enligt leverantören Sanha ger en snygg, snabb och säker installation. Dessutom ska den förkromade ytan vara lätt att hålla ren och inte kräva någon efterbehandling.

Alla pressprofiler kan användas
Presskopplingarna är av universell typ och kan därför pressas med alla pressprofiler av typen M-MM som finns på marknaden. Det innebär att installationen kan göras med alla vanliga pressmaskiner av standardtyp.

 

 

 

Nyheter

Beröringsfri blandare i svart

Mora MMIX Tronic är en ny beröringsfri blandare i svart kulör som, förutom att vara hygienisk och bekväm, även minskar vatten- och energiförbrukningen. Blandarens svarta utförande ger den en exklusiv design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer såsom i det lyxigare badrummet hemma.

Nya väggelement med halm

Nya väggelement med halm

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.