• Nyheter
  • Kromade presskopplingar för synliga rör

Nyheter

Kromade presskopplingar för synliga rör

Kromade presskopplingar för synliga rör
Nu kompletterar Sanha sitt rörsortiment med förkromade presskopplingar för synlig rördragning i våtrum.

     
 Sanha förkromade presskopplingar ska ge en snygg, snabb och säker installation vid synlig rördragning i våtrum.
  

Sanha Press Chrome är en serie förkromade presskopplingar. Därmed kombinerar man modern pressteknik, små byggmått och en förkromad yta. Något som enligt leverantören Sanha ger en snygg, snabb och säker installation. Dessutom ska den förkromade ytan vara lätt att hålla ren och inte kräva någon efterbehandling.

Alla pressprofiler kan användas
Presskopplingarna är av universell typ och kan därför pressas med alla pressprofiler av typen M-MM som finns på marknaden. Det innebär att installationen kan göras med alla vanliga pressmaskiner av standardtyp.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.