Nyheter

Kraftig stålarmatur med diodljus

Kraftig stålarmatur med diodljus
2010-12-10
Buen Led är en kraftig stålarmatur för utomhusmontering. För hög verkningsgrad är armaturen försedd med en diodljuskälla.

     
 Buen Led är en kraftig stålarmatur med diodljuskälla. Användningsområden är gångtunnlar, entréer och på fasader. 
  

Från Fox Design kommer en ny utomhusarmatur som är avsedd för gångtunnlar, entréer och för montering på fasader. Det är en kraftig stålarmatur som även har en skyddande bygel som döljer diodljuskällan. Med lysdioder ska armaturens energikostnad bli lägre och livslängden öka, jämfört med kompaktlysrör.

Tät och vandalsäker
Stålarmaturen kan levereras varmförzinkad eller med grafitgrå färg. Avbländning är av klar karbonatplast.
Armaturen har kapslingsklass IP 66 och vandalklass II.

 

Nyheter

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.

Världens mest spridda byggblock förnyas

Världens mest spridda byggblock förnyas

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.