För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Kraftig fläkt gör avfuktaren effektivare

Nyheter

Kraftig fläkt gör avfuktaren effektivare

Kraftig fläkt gör avfuktaren effektivare
En ny byggavfuktare med kraftigare fläkt ska ge ett effektivare resultat och snabbare torkning.

    
 

Byggavfuktaren A65 har försetts med en kraftig radialfläkt som kan transportera stora luftmängder och förkorta torktiden.

  

El-Björn lanserar den nya byggavfuktaren A65. Förutom avfuktning ska den med hjälp av en kraftig radialflält klara att trycka stora mängder luft genom rörsystemen. På så vis ska torkningen kunna gå snabbare.

Lampor visar driftstatus
Avfuktaren är försedd med kretskort och tempgivare för övervakning av kylsystemet. Indikationslampor och förklarande symboler visar på avfuktarens driftstatus.

Flera val för tömning
Den kondenserade fukten kan tas bort genom att tömma en behållare manuellt alternativt med hjälp av en slang eller en pump.
Som tillval finns också stosanslutning för både insug och utblås som ger anslutningsmöjlighet för upp till tre slangar.

Enklare service
Genom att lossa fyra skruvar kan man lossa toppen och göra ren maskinen. Den är även försedd med ett filter som ska vara enkelt att byta ut. Maskinen har vikbara handtag för att göra den enklare att transportera och lagra. Avfuktaren är också försedd med tillsatsvärme på 1 330 watt.

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.