Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Korridorbelysning med dubbel funktion

Nyheter

Korridorbelysning med dubbel funktion

Korridorbelysning med dubbel funktion
Loke är en designarmatur från Bergdahls AB med inbyggd nödbelysning. Den levereras med nödljusfunktion i varannan armatur, för att ge nödvändigt ljus vid spänningsbortfall.

Loke är en svensktillverkad korridorarmatur som är designad med ett torn av ringar, som skapar en distinkt och asymmetrisk ljusbild. Den är diskret och passar i de flesta korridorer, där den skapar spännande oregelbunden siluett. Siluetten skiftar beroende på betraktningsvinkeln. Design står Fredrik Öhlin för.

Armaturen har kapslingsklass IP20, spänning 230 Vac och 50 Hz frekvens. Den använder 4 stycken LED och har ett centralt inbyggt batteri och STS självtestsystem. Det görs automatiskt ett test under en minut, en gång i veckan och var 26:e vecka sker ett 60 minuters test. Eventuella fel indikeras med tydliga dioder.

Loke monteras på vägg med eller utan distans, och finns i vit och svart stålplåt, koppar eller mässing. Armaturen har måtten 380 x 140 mm och väger 1,5 kg.

Skriven av Malena Beijer

.
.
.
.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.