För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Korridorbelysning med dubbel funktion

Nyheter

Korridorbelysning med dubbel funktion

Korridorbelysning med dubbel funktion
Loke är en designarmatur från Bergdahls AB med inbyggd nödbelysning. Den levereras med nödljusfunktion i varannan armatur, för att ge nödvändigt ljus vid spänningsbortfall.

Loke är en svensktillverkad korridorarmatur som är designad med ett torn av ringar, som skapar en distinkt och asymmetrisk ljusbild. Den är diskret och passar i de flesta korridorer, där den skapar spännande oregelbunden siluett. Siluetten skiftar beroende på betraktningsvinkeln. Design står Fredrik Öhlin för.

Armaturen har kapslingsklass IP20, spänning 230 Vac och 50 Hz frekvens. Den använder 4 stycken LED och har ett centralt inbyggt batteri och STS självtestsystem. Det görs automatiskt ett test under en minut, en gång i veckan och var 26:e vecka sker ett 60 minuters test. Eventuella fel indikeras med tydliga dioder.

Loke monteras på vägg med eller utan distans, och finns i vit och svart stålplåt, koppar eller mässing. Armaturen har måtten 380 x 140 mm och väger 1,5 kg.

Skriven av Malena Beijer

.
.
.
.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.