• Nyheter
  • Komplett automatikskåp för ventilation

Nyheter

Komplett automatikskåp för ventilation

Komplett automatikskåp för ventilation
Ouman presenterar ett helt komplett automatikskåp för ventilation. Skåpet är anpassat för nya ventilationsaggregat men kan även användas för ROT-projekt.

            
 Ouman Ventilation är ett färdigkonstruerat skåp som klarar att styra ett komplett ventilationsaggregat med tillhörande funktioner.

Det nya automatikskåpet Ouman Ventilation ska klara ett komplett ventilationsaggregat som består av värmekrets, kylkrets, vätskeburen värmeåtervinning och dessutom styrning av till- och frånluftsfläkt. Det är även möjligt att få skåpet anpassat för aggregat med roterande värmeväxlare.

Energibesparande funktioner

Skåpen kan också kompletteras med energibesparande funktioner. Genom att utrusta skåpet med energimätare kan man göra en energiuppföljning. Där kan man följa den aktuella och den sammanlagda energianvändningen. Dessa värden kan även presenteras via nätverk.

 

 

 

Nyheter

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.