• Nyheter
  • Komplett automatikskåp för ventilation

Nyheter

Komplett automatikskåp för ventilation

Komplett automatikskåp för ventilation
Ouman presenterar ett helt komplett automatikskåp för ventilation. Skåpet är anpassat för nya ventilationsaggregat men kan även användas för ROT-projekt.

            
 Ouman Ventilation är ett färdigkonstruerat skåp som klarar att styra ett komplett ventilationsaggregat med tillhörande funktioner.

Det nya automatikskåpet Ouman Ventilation ska klara ett komplett ventilationsaggregat som består av värmekrets, kylkrets, vätskeburen värmeåtervinning och dessutom styrning av till- och frånluftsfläkt. Det är även möjligt att få skåpet anpassat för aggregat med roterande värmeväxlare.

Energibesparande funktioner

Skåpen kan också kompletteras med energibesparande funktioner. Genom att utrusta skåpet med energimätare kan man göra en energiuppföljning. Där kan man följa den aktuella och den sammanlagda energianvändningen. Dessa värden kan även presenteras via nätverk.

 

 

 

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.