• Nyheter
  • Komplett automatikskåp för ventilation

Nyheter

Komplett automatikskåp för ventilation

Komplett automatikskåp för ventilation
Ouman presenterar ett helt komplett automatikskåp för ventilation. Skåpet är anpassat för nya ventilationsaggregat men kan även användas för ROT-projekt.

            
 Ouman Ventilation är ett färdigkonstruerat skåp som klarar att styra ett komplett ventilationsaggregat med tillhörande funktioner.

Det nya automatikskåpet Ouman Ventilation ska klara ett komplett ventilationsaggregat som består av värmekrets, kylkrets, vätskeburen värmeåtervinning och dessutom styrning av till- och frånluftsfläkt. Det är även möjligt att få skåpet anpassat för aggregat med roterande värmeväxlare.

Energibesparande funktioner

Skåpen kan också kompletteras med energibesparande funktioner. Genom att utrusta skåpet med energimätare kan man göra en energiuppföljning. Där kan man följa den aktuella och den sammanlagda energianvändningen. Dessa värden kan även presenteras via nätverk.

 

 

 

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.