Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Komplett arbetsplats på en kubik

Komplett arbetsplats på en kubik
Lanab Groups nyhet Cubic lanserades lägligt mitt i tiden då hemmakontoret blivit den nya normen. Med sina 0,8 kvm och på endast 19 sekunder kan Cubic omvandlas till en ergonomisk arbetsplats lämplig för kontoret hemma, den tillfälliga arbetsplatsen eller som en Co-working lösning.

Cubic är utrustad med ett höj- och sänkbart arbetsbord som gör det möjligt att enkelt ändra arbetsställning under dagen. Det finns plats för förvaring av till exempel skrivare, laptop, pärmar och annat material. Möbeln levereras komplett med powerdot med ett nätuttag och en USB, kabelgenomföring och kabelränna. Cubic är lätt att flytta då möbeln har förmonterade och låsbara hjul.

Som tillval i Lanabs sortiment finns balanspallen Point som är en extra ergonomisk och avlastande sittmöbel. Pallen är anpassad för att kunna förvaras i en stängd Cubic. Andra tillval är bland annat ståstöd, monitorfäste, lampa, laddare till smartphone och lås till dörrarna.

Cubic har en yta av vitt laminat och tillval av frontlaminat i kulörerna ljusgrå, ek, vitlaserad ask eller mörklaserad ask.

Teknisk specifikation

Skåp
HxBxD: 1310, 1230, 630 mm
Svängradie dörr: 600 mm
Vikt: 100 kg

Skrivbord
Arbetsyta: 1060 x 520 mm
Höjdjustering: 670–1230 mm
Slaglängd: 560 mm
Lyftkraft: 80 kg

Skriven av Jenny Öhlund

Cubic i öppet läge
Cubic i öppet läge
Cubic i stängt läge
Cubic i stängt läge
Cubic är nominerade till Nordbyggs Guldmedalj 2022
Cubic är nominerade till Nordbyggs Guldmedalj 2022

Nyheter

Kombinationsbruk med permanent kolsänka

2023-02-01
Murbruk

Finja Betongs gröna Eco-linje utökas nu med ytterligare en byggprodukt - Mur- & Putsbruk B ECO, ett torrbruk med en inbyggd och livslång kolsänka i form av biokol som motverkar ökande halter av koldioxid i atmosfären.

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.