• Nyheter
  • Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Nyheter

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen
2010-05-12
Milwaukee utökar sitt sortiment med en kompakt vinkelskruvdragare som kan komma åt även i besvärliga utrymmen.

 
  

Vinkelskruvdragaren C12 RAD har 90 graders vinkel och en vinkelstorlek på endast 95 millimeter. Det gör den användbar i små utrymmen där det kan vara besvärligt att nå med en vanlig skruvdragare. Skruvdragaren har gummibeklätt handtag för att ge ett bra grepp. Den är även försedd med en elektronisk strömbrytare som slår av vid uppnått moment. Skruvdragaren har också en LED-lampa som kan ge extra ljus vid arbeten i dåligt upplysta utrymmen. En batteriindikator visar kontinuerligt hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Flera momentinställningar

Skruvdragaren har 12 Nm vridmoment och variabel hastighet från 0 upp till 800 varv per minut. Det finns 11 olika lägen för momentinställning och dessutom ett borrläge. Maskinen är 95 millimeter lång och väger 1,1 kilo.

Två batterier följer med

Maskinen levereras med två stycken 12 volt 1,5 Ah Li-Ion batterier, laddare och väska. Den kan också användas med Milwaukees 12 volt 3,0 Ah Li-Ion batteri, som ger ökad driftstid.

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.