• Nyheter
  • Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Nyheter

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen
2010-05-12
Milwaukee utökar sitt sortiment med en kompakt vinkelskruvdragare som kan komma åt även i besvärliga utrymmen.

 
  

Vinkelskruvdragaren C12 RAD har 90 graders vinkel och en vinkelstorlek på endast 95 millimeter. Det gör den användbar i små utrymmen där det kan vara besvärligt att nå med en vanlig skruvdragare. Skruvdragaren har gummibeklätt handtag för att ge ett bra grepp. Den är även försedd med en elektronisk strömbrytare som slår av vid uppnått moment. Skruvdragaren har också en LED-lampa som kan ge extra ljus vid arbeten i dåligt upplysta utrymmen. En batteriindikator visar kontinuerligt hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Flera momentinställningar

Skruvdragaren har 12 Nm vridmoment och variabel hastighet från 0 upp till 800 varv per minut. Det finns 11 olika lägen för momentinställning och dessutom ett borrläge. Maskinen är 95 millimeter lång och väger 1,1 kilo.

Två batterier följer med

Maskinen levereras med två stycken 12 volt 1,5 Ah Li-Ion batterier, laddare och väska. Den kan också användas med Milwaukees 12 volt 3,0 Ah Li-Ion batteri, som ger ökad driftstid.

Nyheter

Flexibla industriräcken

2020-01-22
Räcken

Weland stål har introducerat ytterligare ett flexibelt räcke, Weflex som är ett obrutet räcke som levereras i kundspecifik längd. Sedan tidigare finns Universal som levereras i moduler.

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Multifunktionell parkbänk

2020-01-20
Parkmöbler

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.