• Nyheter
  • Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Nyheter

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen
2010-05-12
Milwaukee utökar sitt sortiment med en kompakt vinkelskruvdragare som kan komma åt även i besvärliga utrymmen.

 
  

Vinkelskruvdragaren C12 RAD har 90 graders vinkel och en vinkelstorlek på endast 95 millimeter. Det gör den användbar i små utrymmen där det kan vara besvärligt att nå med en vanlig skruvdragare. Skruvdragaren har gummibeklätt handtag för att ge ett bra grepp. Den är även försedd med en elektronisk strömbrytare som slår av vid uppnått moment. Skruvdragaren har också en LED-lampa som kan ge extra ljus vid arbeten i dåligt upplysta utrymmen. En batteriindikator visar kontinuerligt hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Flera momentinställningar

Skruvdragaren har 12 Nm vridmoment och variabel hastighet från 0 upp till 800 varv per minut. Det finns 11 olika lägen för momentinställning och dessutom ett borrläge. Maskinen är 95 millimeter lång och väger 1,1 kilo.

Två batterier följer med

Maskinen levereras med två stycken 12 volt 1,5 Ah Li-Ion batterier, laddare och väska. Den kan också användas med Milwaukees 12 volt 3,0 Ah Li-Ion batteri, som ger ökad driftstid.

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.