• Nyheter
  • Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Nyheter

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen

Kompakt vinkelskruvdragare för trånga utrymmen
2010-05-12
Milwaukee utökar sitt sortiment med en kompakt vinkelskruvdragare som kan komma åt även i besvärliga utrymmen.

 
  

Vinkelskruvdragaren C12 RAD har 90 graders vinkel och en vinkelstorlek på endast 95 millimeter. Det gör den användbar i små utrymmen där det kan vara besvärligt att nå med en vanlig skruvdragare. Skruvdragaren har gummibeklätt handtag för att ge ett bra grepp. Den är även försedd med en elektronisk strömbrytare som slår av vid uppnått moment. Skruvdragaren har också en LED-lampa som kan ge extra ljus vid arbeten i dåligt upplysta utrymmen. En batteriindikator visar kontinuerligt hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Flera momentinställningar

Skruvdragaren har 12 Nm vridmoment och variabel hastighet från 0 upp till 800 varv per minut. Det finns 11 olika lägen för momentinställning och dessutom ett borrläge. Maskinen är 95 millimeter lång och väger 1,1 kilo.

Två batterier följer med

Maskinen levereras med två stycken 12 volt 1,5 Ah Li-Ion batterier, laddare och väska. Den kan också användas med Milwaukees 12 volt 3,0 Ah Li-Ion batteri, som ger ökad driftstid.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.