Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Kompakt och snabbmonterad korslaser

Nyheter

Kompakt och snabbmonterad korslaser

Kompakt och snabbmonterad korslaser
Från Bosch kommer en kompakt korslaser som nivellerar sig själv och projicerar fem meter långa linjer på väggen.

            

 

Bosch lanserar den kompakta korslasern Quigo. Den lättplacerade lasern nivellerar sig själv och visar fem meter långa linjer.

  

Den kompakta och kubformade korslasern Quigo är inte mer än 6,5 centimeter stor. Lasern ska vara enkel att hantera - man behöver bara öppna skyddsluckan så startar den. Efter att ha nivellerat sig själv projicerar den fem meter långa vertikala och horisontella linjer på väggen.

Monteras med klämma
Lasern kan ställas på ett plant underlag eller fästas med en medföljande klämma. Enligt leverantören är den idealisk för olika typer av inredningsarbete.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.