Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Kompakt borrskruvdragare

Kompakt borrskruvdragare
Hilti lanserar en kompakt, batteridriven borrskruvdragare som uppges ha hög kapacitet i förhållande till vikten.

        
 Hiltis nya batteridrivna borrskruvdragare SFC 14-A har högt varvtal och ska ge bra borr- och skruvkapacitet i förhållande till vikten.
  

Den batteridrivna borrskruvdragaren SFC 14-A är kompakt och väger endast 1,5 kilo. För att borrning ska gå snabbt har den ett maximalt varvtal på 1 700 varv på tvåans växel. Enligt leverantören ska det, i kombination med vridmomentet 24 newtonmeter, ge hög kapacitet i förhållande till storlek och vikt.

Diodlampa lyser upp

Skruvdragaren har en inbyggd diodlampa som ska underlätta arbetet i mörka utrymmen. Även i trånga utrymmen uppges den fungera bra med sina kompakta mått.
Skruvdragaren är försedd med en bälteshake som kan vändas så att det passar både höger- och vänsterhänta. Batteriet av Li-Ion-typ är på 14,4 volt och 1,6 amperetimmar.

 

 

 

Nyheter

Kombinationsbruk med permanent kolsänka

2023-02-01
Murbruk

Finja Betongs gröna Eco-linje utökas nu med ytterligare en byggprodukt - Mur- & Putsbruk B ECO, ett torrbruk med en inbyggd och livslång kolsänka i form av biokol som motverkar ökande halter av koldioxid i atmosfären.

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.