Nyheter

Kompakt borrskruvdragare

Kompakt borrskruvdragare
Hilti lanserar en kompakt, batteridriven borrskruvdragare som uppges ha hög kapacitet i förhållande till vikten.

        
 Hiltis nya batteridrivna borrskruvdragare SFC 14-A har högt varvtal och ska ge bra borr- och skruvkapacitet i förhållande till vikten.
  

Den batteridrivna borrskruvdragaren SFC 14-A är kompakt och väger endast 1,5 kilo. För att borrning ska gå snabbt har den ett maximalt varvtal på 1 700 varv på tvåans växel. Enligt leverantören ska det, i kombination med vridmomentet 24 newtonmeter, ge hög kapacitet i förhållande till storlek och vikt.

Diodlampa lyser upp

Skruvdragaren har en inbyggd diodlampa som ska underlätta arbetet i mörka utrymmen. Även i trånga utrymmen uppges den fungera bra med sina kompakta mått.
Skruvdragaren är försedd med en bälteshake som kan vändas så att det passar både höger- och vänsterhänta. Batteriet av Li-Ion-typ är på 14,4 volt och 1,6 amperetimmar.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.