Nyheter

Kompakt borrskruvdragare

Kompakt borrskruvdragare
Hilti lanserar en kompakt, batteridriven borrskruvdragare som uppges ha hög kapacitet i förhållande till vikten.

        
 Hiltis nya batteridrivna borrskruvdragare SFC 14-A har högt varvtal och ska ge bra borr- och skruvkapacitet i förhållande till vikten.
  

Den batteridrivna borrskruvdragaren SFC 14-A är kompakt och väger endast 1,5 kilo. För att borrning ska gå snabbt har den ett maximalt varvtal på 1 700 varv på tvåans växel. Enligt leverantören ska det, i kombination med vridmomentet 24 newtonmeter, ge hög kapacitet i förhållande till storlek och vikt.

Diodlampa lyser upp

Skruvdragaren har en inbyggd diodlampa som ska underlätta arbetet i mörka utrymmen. Även i trånga utrymmen uppges den fungera bra med sina kompakta mått.
Skruvdragaren är försedd med en bälteshake som kan vändas så att det passar både höger- och vänsterhänta. Batteriet av Li-Ion-typ är på 14,4 volt och 1,6 amperetimmar.

 

 

 

Nyheter

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.

Världens mest spridda byggblock förnyas

Världens mest spridda byggblock förnyas

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.