Nyheter

Kommunikativ videodörrklocka

Arlo Video Doorbell med uppkopplat videosamtal direkt i mobilen
Verisure utökar sitt produktsortiment för hemlarm med en smart videodörrklocka - Arlo Video Doorbell - ett digitalt dörröga med en tvåvägs mikrofon och högtalare som gör att man både kan se och tala med den som ringer på dörren även om man inte är hemma.

När någon ringer på dörrklockan kopplas ett videosamtal automatiskt upp till mobilen och man kan i realtid se vem som ringer på och genom tvåvägshögtalaren kan man kommunicera med besökaren i de fall man inte har möjlighet att själv gå och öppna ytterdörren. 
Om man inte är tillgänglig för videosamtal kan man aktivera ett förinspelat röstmeddelande som spelas upp för besökaren som i sin tur kan lämna ett röstmeddelande tillbaka.

Arlo Video Doorbell är utrustad med ett AI som även i mörker kan urskilja om det är en person, ett djur eller en bil i bild. 
Utöver mörkerseendet och bildigenkänningen är Arlo Video Doorbell även utrustad med rörelsedetektor, 180° vidvinkel och en kamera med HD-kvalitet som gör att man tydligt ser personer i helbild samt om det ligger en leverans framför dörren, oavsett tid på dygnet. 

Verisures nya dörrklocka Arlo Video Doorbell kompletterar det befintliga Arlo-erbjudandet med videokameran Arlo Pro 3 och livekameran Arlo Essential Spotlight.

Arlo Video Doorbell kan kopplas upp till Verisures larmcentral som, vid exempelvis inbrott eller aktiverat kontaktlarm, får tillgång till kameran och där larmoperatören kan följa vad som händer i realtid och snabbt sätta in rätt åtgärder.

Dörrklockan kan kombineras med röstassistenter från de största leverantörerna som t ex Apple Siri, Google Assistant och Amazon Alexa.

Specifikationer:
Upplösning: < 1536 x 1536
Format: H.264
Bildkvalitet: HDR - High Dynamic Range
Vidvinkel, diagonal: < 180° 
Mörkerseende: < 6 meter
Enkel 850nm LED
12x digital zoom
Inbyggd mikrofon
Inbyggd högtalare
Frekvens: 2.4GHz
Räckvidd: < 91 meter fri sikt
Videosamtal
Automatiska email- och push-notiser
Inbyggd siren som aktiveras automatiskt eller manuellt
Väderbeständig i temperaturområdet -20 till +45 °C
Uppladdningsbara batterier eller elnätskabel
Trådlös eller trådad installation
 

Skriven av Helena Bengtsson

Arlo Video Doorbell trådlös videodörrklocka
Arlo Video Doorbell trådlös videodörrklocka
Aktivera ett förinspelat röstmeddelande som spelas upp för besökaren
Aktivera ett förinspelat röstmeddelande som spelas upp för besökaren
Arlo Video Doorbell videodörrklocka
Arlo Video Doorbell videodörrklocka

Nyheter

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.