• Nyheter
  • Kommunicera enklare med hyresgästerna

Nyheter

Kommunicera enklare med hyresgästerna

Kommunicera enklare med hyresgästerna
En digital kommunikationstavla ska förenkla kontakterna mellan hyresgäster och fastighetsägare. Informationen uppdateras via webben och hyresgästen kan göra bokningar och felanmälan direkt på tavlan.

    
 Digitala kommunikationstavlan Agera 19 gör det möjligt för förvaltaren att uppdatera informationen från en dator. Hyresgästen kan logga in med beröringsfri nyckel och ta del av individuell information, men även göra tvättstugebokning eller lämna felanmälan.
 

 

Med kommunikationstavlan Agera 19 ska fastighetsägare kunna kommunicera enklare med sina hyresgäster. Via en webbläsare kan förvaltaren se till att boendeinformationen alltid är uppdaterad. Ny boendeinformation kan enkelt publiceras till önskad entré.

– Tavlan har ett moduluppbyggt och öppet gränssnitt. Det ger förvaltaren stor valfrihet att välja vad som ska visas. Det kan exempelvis vara en spegling av den egna webbplatsen eller till och med reklammeddelanden, berättar Fredrik Karlsson hos leverantören Aptus Elektronik AB.

Individuella tjänster
Med hjälp av en beröringsfri nyckelbricka kan hyresgästen identifiera sig mot tavlans inbyggda läsare. Därmed går det att ta del av individuell information som energianvändning eller specifika meddelanden till lägenhetsinnehavaren.

Samtidigt går det även att med hjälp av tavlans pekskärm göra tvättstugebokningar och lämna felanmälan.

Tålig pekskärm
Enligt företaget är kommunikationstavlans pekskärm beprövad för offentliga miljöer. Den ska vara vatten- och dammtålig, och den innehåller heller ingen fläkt eller hårddisk som kan gå sönder.

Eftersom tavlan är försedd med en rörelsedetektor är skärmen aktiv enbart när den används.

 

Källa: Aptus Elektronik AB 


Martin Steno, redaktör

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.