• Nyheter
  • Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Nyheter

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt
För kompakta kök med begränsat bänkutrymme lanserar Whirlpool en inbyggd spisfläkt som är kombinerad med mikrovågsugn.

   
 

Kombinerad mikro och fläkt, Essence Line AVM 965, kan vara lösningen för ett litet kök.

 

 

 

 

 

 

I stället för att placera mikrovågsugnen på en begränsad bänkyta kan den nu monteras ovanför spisen i ett ofta outnyttjat utrymme. Den kombinerade spisfläkten och mikrovågsugnen finns i modellerna Flat och Essence design, med slätt eller rundat mikrohandtag, som är anpassad till Whirlpools övriga inbyggnadssortiment.


Frånluft eller kolfilter

Köksfläkten kan kopplas till frånluftskanal alternativt installeras för kolfilterdrift. Fläkten som är utdragbar har maxkapacitet 360 kubikmeter per timme och uppges arbeta tyst.
Mikrovågsugnens grilleffekt är 750 watt.
Standardmåtten är (HxBxD) 583x598x320 millimeter.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.