• Nyheter
  • Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Nyheter

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt
För kompakta kök med begränsat bänkutrymme lanserar Whirlpool en inbyggd spisfläkt som är kombinerad med mikrovågsugn.

   
 

Kombinerad mikro och fläkt, Essence Line AVM 965, kan vara lösningen för ett litet kök.

 

 

 

 

 

 

I stället för att placera mikrovågsugnen på en begränsad bänkyta kan den nu monteras ovanför spisen i ett ofta outnyttjat utrymme. Den kombinerade spisfläkten och mikrovågsugnen finns i modellerna Flat och Essence design, med slätt eller rundat mikrohandtag, som är anpassad till Whirlpools övriga inbyggnadssortiment.


Frånluft eller kolfilter

Köksfläkten kan kopplas till frånluftskanal alternativt installeras för kolfilterdrift. Fläkten som är utdragbar har maxkapacitet 360 kubikmeter per timme och uppges arbeta tyst.
Mikrovågsugnens grilleffekt är 750 watt.
Standardmåtten är (HxBxD) 583x598x320 millimeter.

 

Nyheter

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.

Industrins husbyggande fortsätter minska

Industrins husbyggande fortsätter minska

Affärskonsulterna Navet tar varje kvartal fram en konjunkturrapport som visar läget och förväntningarna på bygg- och fastighetsmarknaden. Den senaste rapporten, som presenterades i december, visade en tydlig inbromsning när det gäller de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna.