• Nyheter
  • Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Nyheter

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt
För kompakta kök med begränsat bänkutrymme lanserar Whirlpool en inbyggd spisfläkt som är kombinerad med mikrovågsugn.

   
 

Kombinerad mikro och fläkt, Essence Line AVM 965, kan vara lösningen för ett litet kök.

 

 

 

 

 

 

I stället för att placera mikrovågsugnen på en begränsad bänkyta kan den nu monteras ovanför spisen i ett ofta outnyttjat utrymme. Den kombinerade spisfläkten och mikrovågsugnen finns i modellerna Flat och Essence design, med slätt eller rundat mikrohandtag, som är anpassad till Whirlpools övriga inbyggnadssortiment.


Frånluft eller kolfilter

Köksfläkten kan kopplas till frånluftskanal alternativt installeras för kolfilterdrift. Fläkten som är utdragbar har maxkapacitet 360 kubikmeter per timme och uppges arbeta tyst.
Mikrovågsugnens grilleffekt är 750 watt.
Standardmåtten är (HxBxD) 583x598x320 millimeter.

 

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.