Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Nyheter

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt

Kombinerad mikrovågsugn och spisfläkt
För kompakta kök med begränsat bänkutrymme lanserar Whirlpool en inbyggd spisfläkt som är kombinerad med mikrovågsugn.

   
 

Kombinerad mikro och fläkt, Essence Line AVM 965, kan vara lösningen för ett litet kök.

 

 

 

 

 

 

I stället för att placera mikrovågsugnen på en begränsad bänkyta kan den nu monteras ovanför spisen i ett ofta outnyttjat utrymme. Den kombinerade spisfläkten och mikrovågsugnen finns i modellerna Flat och Essence design, med slätt eller rundat mikrohandtag, som är anpassad till Whirlpools övriga inbyggnadssortiment.


Frånluft eller kolfilter

Köksfläkten kan kopplas till frånluftskanal alternativt installeras för kolfilterdrift. Fläkten som är utdragbar har maxkapacitet 360 kubikmeter per timme och uppges arbeta tyst.
Mikrovågsugnens grilleffekt är 750 watt.
Standardmåtten är (HxBxD) 583x598x320 millimeter.

 

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.