Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Köksfläkten som pratar med hällen

Nyheter

Köksfläkten som pratar med hällen

Köksfläkten som pratar med hällen
Med Mieles nya Conactivity-system kan fläkten kommunicera med kökshällen och automatiskt anpassa utsuget till det som lagas på hällen.

 
       
 Mieles nya Conactivity-system gör att fläkten kan kommunicera med kökshällen och automatiskt anpassa utsuget till den aktuella matlagningen. Det hela sköts av inbyggda moduler som kommunicerar via elledningen.

Conactivity-systemet innebär att köksfläkten automatiskt anpassar utsuget till den aktuella matlagningen. Direkt efter att hällen slagits på startas fläkten med den effekt som behövs för de kokzoner som används. Om man sedan ändrar inställningarna på hällen anpassar sig fläkten automatiskt och ökar eller minskar fläktutsuget. Men om man vill kan man när som helst stänga av automatiken och ställa in fläktens effekt manuellt.

Kommunicerar via elledningen

Det som gör det hela till ett fungerande system är kommunikationsmoduler som byggs in i både fläkten och hällen. Kommunikationen sker sedan via bostadens existerande elledningar. Därför krävs heller inga speciella kabeldragningar mellan fläkt och häll.

Även för befintliga fläktar

I princip kan alla företagets fläktkåpor förses med systemet och det kan även monteras i efterhand i flertalet befintliga fläktmodeller.

 

 

 

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.

ESSDECK Max, Ny trallskruv

Nyutvecklad trallskruv

ESSVE lanserar en ny trallskruv lagom till att trallsäsongen drar igång. Trallskruven är framtagen i samarbete med professionella snickare och har en utformning som underlättar montering av skevt trallvirke, motverkar flisor och minskar risken för att virket spricker vid skruvning nära kant.