• Nyheter
  • Köksblandare med extra lång räckvidd

Nyheter

Köksblandare med extra lång räckvidd

Köksblandare med extra lång räckvidd
Från Charles L Strand kommer köksblandaren Folding som med hjälp av en utfällbar pip får större räckvidd.

           
 Köksblandaren Folding har dubbelt svängbar pip som ger den extra stor räckvidd.
Köksblandaren Folding är tillverkad av rostfritt stål och är utformad för att ge tillräcklig räckvidd även för större diskbänkar med flera fack. För att nå extra långt har blandaren en utfällbar pip med två armdelar som kan svängas runt 360 grader. Med pipen helt utvikt når den 450 millimeter. När blandaren sedan inte används kan den vikas undan mot väggen.

 

  

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.