• Nyheter
  • Köksblandare med extra lång räckvidd

Nyheter

Köksblandare med extra lång räckvidd

Köksblandare med extra lång räckvidd
Från Charles L Strand kommer köksblandaren Folding som med hjälp av en utfällbar pip får större räckvidd.

           
 Köksblandaren Folding har dubbelt svängbar pip som ger den extra stor räckvidd.
Köksblandaren Folding är tillverkad av rostfritt stål och är utformad för att ge tillräcklig räckvidd även för större diskbänkar med flera fack. För att nå extra långt har blandaren en utfällbar pip med två armdelar som kan svängas runt 360 grader. Med pipen helt utvikt når den 450 millimeter. När blandaren sedan inte används kan den vikas undan mot väggen.

 

  

Nyheter

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.

Världens mest spridda byggblock förnyas

Världens mest spridda byggblock förnyas

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.