• Nyheter
  • Köksblandare med extra lång räckvidd

Nyheter

Köksblandare med extra lång räckvidd

Köksblandare med extra lång räckvidd
Från Charles L Strand kommer köksblandaren Folding som med hjälp av en utfällbar pip får större räckvidd.

           
 Köksblandaren Folding har dubbelt svängbar pip som ger den extra stor räckvidd.
Köksblandaren Folding är tillverkad av rostfritt stål och är utformad för att ge tillräcklig räckvidd även för större diskbänkar med flera fack. För att nå extra långt har blandaren en utfällbar pip med två armdelar som kan svängas runt 360 grader. Med pipen helt utvikt når den 450 millimeter. När blandaren sedan inte används kan den vikas undan mot väggen.

 

  

Nyheter

Toalettmöbler av återvunnen papp

2022-08-19
Badrumsskåp

Med returpapper, återvunnen kartong och plast samt träflis sticker Mix&Match ut både i sin estetik och ur ett hållbarhetsperspektiv. Mix&Match är utvecklad av Novosan för att tåla hårt bruk och är väl lämpad för offentliga toaletter.

Högsäkerhetspollare för citymiljöer

GPP Perimeter Protection AB har lanserat sina hajtandsformade högsäkerhetspollare CityProtector med ett extra grunt fundament framtagna för innerstadsmiljöer där tillgängligt anläggningsdjup är begränsat på grund av ledningar, underjordiska garage och andra strukturer som ligger nära marken och där varje millimeter räknas.

fischer FAFS justerskruv med ett försänkt clips

Justerskruv som minskar materialspill

Infästningsspecialisten fischer lanserar nu justeringsskruven FAFS med ett försänkt clips som lämnar träkonstruktionen så intakt att både byggmaterialet och skruven kan återanvändas efter demontering. Den förenklar även efterspänning och justering utan behov av klossar.

Stadsmöbler som främjar skogsbruket

2022-06-10
Parkmöbler

Möbeltillverkaren Soma Design har tillsammans med Plockhugget och formgivaren Marie Oldfeldt utvecklat serien Soma Forest, stadsmöbler av trä som främjar svenskt skogsbruk utan kalhyggen. Ett initiativ till att förändra svenskt skogsbruk i en mer hållbar riktning.