Nyheter

Klädhängare med glada knoppar

Berry
Från Habo kommer klädhängaren Berry som finns med porslinsknoppar i glada färger.

 Berry är en klädhängare av förkromat stål med knoppar av porslin. Knopparna kan man få vita, svarta eller i blandade färger. Klädhängaren finns i två storlekar: 3-krok med längden 235 millimeter och 5-krok som är 435 millimeter lång. Båda varianterna har höjden 135 millimeter och ett utsprång på 80 millimeter.

 

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.