• Nyheter
  • Karuselldörr som automatiskt ger fri passage

Nyheter

Karuselldörr som automatiskt ger fri passage

Karuselldörr som automatiskt ger fri passage
Boon Edam gör det enklare att ta rullstolar och stora föremål genom karuselldörrar. Företagets nya dörr har nämligen ett vikbart dörrblad som kan öppnas automatiskt vid behov.

 


          
  

Den trevingade karuselldörren Tourniket Autofolding har ett automatiskt vikbart dörrblad som öppnas vid behov. Därmed kan den lämna fri passage för rullstolsburna och för stora föremål som bagage- och kundvagnar samt vid rökgasevakuering. Det är en lösning som ska ge en mer anpassningsbar entré till, exempelvis kontor, hotell, stormarknader och andra typer av offentliga byggnader. Med den nya dörren ska det gå att kombinera en mer energieffektiv karuselldörr med en lösning som ger större framkomlighet.

 

 

 

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.