För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Karuselldörr som automatiskt ger fri passage

Nyheter

Karuselldörr som automatiskt ger fri passage

Karuselldörr som automatiskt ger fri passage
Boon Edam gör det enklare att ta rullstolar och stora föremål genom karuselldörrar. Företagets nya dörr har nämligen ett vikbart dörrblad som kan öppnas automatiskt vid behov.

 


          
  

Den trevingade karuselldörren Tourniket Autofolding har ett automatiskt vikbart dörrblad som öppnas vid behov. Därmed kan den lämna fri passage för rullstolsburna och för stora föremål som bagage- och kundvagnar samt vid rökgasevakuering. Det är en lösning som ska ge en mer anpassningsbar entré till, exempelvis kontor, hotell, stormarknader och andra typer av offentliga byggnader. Med den nya dörren ska det gå att kombinera en mer energieffektiv karuselldörr med en lösning som ger större framkomlighet.

 

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.