Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Karuselldörr som automatiskt ger fri passage

Nyheter

Karuselldörr som automatiskt ger fri passage

Karuselldörr som automatiskt ger fri passage
Boon Edam gör det enklare att ta rullstolar och stora föremål genom karuselldörrar. Företagets nya dörr har nämligen ett vikbart dörrblad som kan öppnas automatiskt vid behov.

 


          
  

Den trevingade karuselldörren Tourniket Autofolding har ett automatiskt vikbart dörrblad som öppnas vid behov. Därmed kan den lämna fri passage för rullstolsburna och för stora föremål som bagage- och kundvagnar samt vid rökgasevakuering. Det är en lösning som ska ge en mer anpassningsbar entré till, exempelvis kontor, hotell, stormarknader och andra typer av offentliga byggnader. Med den nya dörren ska det gå att kombinera en mer energieffektiv karuselldörr med en lösning som ger större framkomlighet.

 

 

 

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.