Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Kantslipmaskin för golvrenovering

Kantslipmaskin för golvrenovering
Bona AB presenterar en ny kantslipmaskin för golv, som med hjälp av en kortare sliparm ska göra arbetet snabbare och enklare.

        
 

Bonas nya kantslipmaskin Bona Edge 130 har kortare sliparm och är utvecklad för att ge snabbare slipning.

 

Enligt Bona AB är Kantslipmaskinen Bona Edge 130 utvecklad för att ge samma kapacitet som större kantslipmaskiner samtidigt som den är betydligt mindre, kompaktare och lättare. Den har exempelvis fått en 100 millimeter kortare sliparm för att göra maskinen enklare att använda. Den har även försetts med en motor på 2 kilowatt, som enligt Bona är tillräckligt kraftig för att göra slipningen mer effektiv. Maskinen är också vidareutvecklad för att ge förbättrad dammupptagning.

Timer för underhållskontroll
Slipmaskinen har en inbyggd mätare som talar om när det är dags för rutinmässigt underhåll som exempelvis byte av kol. Den är även försedd med belysning från en inbyggd spotlight och har ergonomiska handtag.

 

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.