Nyheter

Kantslipmaskin för golvrenovering

Kantslipmaskin för golvrenovering
Bona AB presenterar en ny kantslipmaskin för golv, som med hjälp av en kortare sliparm ska göra arbetet snabbare och enklare.

        
 

Bonas nya kantslipmaskin Bona Edge 130 har kortare sliparm och är utvecklad för att ge snabbare slipning.

 

Enligt Bona AB är Kantslipmaskinen Bona Edge 130 utvecklad för att ge samma kapacitet som större kantslipmaskiner samtidigt som den är betydligt mindre, kompaktare och lättare. Den har exempelvis fått en 100 millimeter kortare sliparm för att göra maskinen enklare att använda. Den har även försetts med en motor på 2 kilowatt, som enligt Bona är tillräckligt kraftig för att göra slipningen mer effektiv. Maskinen är också vidareutvecklad för att ge förbättrad dammupptagning.

Timer för underhållskontroll
Slipmaskinen har en inbyggd mätare som talar om när det är dags för rutinmässigt underhåll som exempelvis byte av kol. Den är även försedd med belysning från en inbyggd spotlight och har ergonomiska handtag.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.