• Nyheter
  • Kanaltak för vinterisolerade uterum

Nyheter

Kanaltak för vinterisolerade uterum

Kanaltak för vinterisolerade uterum
gop Multiglas 7M/50 mm är ett välisolerande kanaltak som ger ett behagligt ljusinsläpp. Taket är speciellt framtaget för för att kunna använda uterummet eller vinterträdgården året runt.

Kanaltakskivan är opalvit och tillverkad av UV-skyddad polykarbonat i tretton lager. Takskivan har ett U-värde på 0,8 W/m² K och tillsammans med ett profilsystem av plast som skapar en bruten köldbrygga kan uterummet eller vinterträdgården användas året om, även under vinterhalvåret.

Den opalvita färgen ger ett behagligt, diffust ljusgenomsläpp och stänger ute skadlig UV-strålning. 

Mått
Tjocklek: 50 mm (i 13 lager).
Bredd: 1200 mm.
Längd: 3500, 4000, 5000, 6000 mm.

Garanti
Takskivorna levereras med 10 års garanti.

Skriven av Anna Göth

gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm
gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm
gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm
gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.