Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Kanaltak för vinterisolerade uterum

Nyheter

Kanaltak för vinterisolerade uterum

Kanaltak för vinterisolerade uterum
gop Multiglas 7M/50 mm är ett välisolerande kanaltak som ger ett behagligt ljusinsläpp. Taket är speciellt framtaget för för att kunna använda uterummet eller vinterträdgården året runt.

Kanaltakskivan är opalvit och tillverkad av UV-skyddad polykarbonat i tretton lager. Takskivan har ett U-värde på 0,8 W/m² K och tillsammans med ett profilsystem av plast som skapar en bruten köldbrygga kan uterummet eller vinterträdgården användas året om, även under vinterhalvåret.

Den opalvita färgen ger ett behagligt, diffust ljusgenomsläpp och stänger ute skadlig UV-strålning. 

Mått
Tjocklek: 50 mm (i 13 lager).
Bredd: 1200 mm.
Längd: 3500, 4000, 5000, 6000 mm.

Garanti
Takskivorna levereras med 10 års garanti.

Skriven av Anna Göth

gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm
gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm
gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm
gop Multiglas Kanaltak 7M/50 mm

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.