Nyheter

Justerbara skyddsglasögon

Justerbara skyddsglasögon
Alla delar av skyddsglasögonen kan justeras.

 
 Justerbara skyddsglasögon för olika behov
      
 Skyddsglasögonen kan justeras utan att tas av

Användaren kan mikrojustera bågens tryck när och var som helst på ett säkert sätt, utan att ta av sig skyddsglasögonen. Användaren kan justera trycket vid tinningen efter eget önskemål eller för en specifik uppgift och få en tätslutande passform för aktivt arbete eller en lösare passform för allmänt bruk.

Bygger på forskningsstudier
Efter en forskningsstudie delades befolkningen in i tre grupper med liknande ansiktsdrag, vilket ligger till grund för de tre storlekarna Regular (standard) Narrow (smal) och Wide (bred). Resultatet från forskningsstudien kompletterades sedan med en kartläggning av användares krav och behov på 18 företag i USA, Canada och Europa. Adaptec, från Honeywell Safety Products, är ett justerbart system för skyddsglasögon som kan användas av de allra flesta och kombinerar skydd och komfort med skräddarsydd passform och bra optik.

Justering i fyra enkla steg
För att ge en individuell passform är Adaptec utrustad med självjusterande näskuddar, justerbar näsbrygga och linsvinkel samt justerbara skalmar vilka är patentsökta. Adaptec finns tillgänglig i många olika linsfärger och de flesta linserna har en beläggning som förhindrar uppkomst av statisk elektricitet, repor och imma på båda sidor av linsen.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.