• Nyheter
  • Justerbar trappa som når ända upp

Nyheter

Justerbar trappa som når ända upp

Vytabs justerbara, raka trappa i produktserien Basal
Vytab har i sin produktserie Basal bland annat skapat raka trappor av varmförzinkat stål med ställbar höjd - perfekta för snabba trappbyten och lastkajer.

Basal Rak trappa från Vytab har vangstycken som är steglöst vinklingsbara i 35° vilket gör att trapporna kan få ett höjdintervall på mellan 1170 - 1500 mm. Finns i stegbredder mellan 600 - 1200 mm med räcke på en eller båda sidor. 

I serien Basal finns även den moduluppbyggda Spiraltrappa Basal för vänster- eller högersvängd montering. Trappan finns i trappradien 900 eller 1000 mm och en maxhöjd på 4878 mm. Tack vare modulerna kan man själv välja storlek och form på vilplanen - kvadratisk eller rektangulär. 

Alla produkter i Basal-serien är lagerförda och kan levereras i barnsäkert utförande.

Skriven av Helena Bengtsson

Vytabs modulbyggda spiraltrappa i produktserien Basal
Vytabs modulbyggda spiraltrappa i produktserien Basal
Vytabs modulbyggda Basal spiraltrappa i barnsäkert utförande
Vytabs modulbyggda Basal spiraltrappa i barnsäkert utförande

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.