Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Justerbar trappa som når ända upp

Nyheter

Justerbar trappa som når ända upp

Vytabs justerbara, raka trappa i produktserien Basal
Vytab har i sin produktserie Basal bland annat skapat raka trappor av varmförzinkat stål med ställbar höjd - perfekta för snabba trappbyten och lastkajer.

Basal Rak trappa från Vytab har vangstycken som är steglöst vinklingsbara i 35° vilket gör att trapporna kan få ett höjdintervall på mellan 1170 - 1500 mm. Finns i stegbredder mellan 600 - 1200 mm med räcke på en eller båda sidor. 

I serien Basal finns även den moduluppbyggda Spiraltrappa Basal för vänster- eller högersvängd montering. Trappan finns i trappradien 900 eller 1000 mm och en maxhöjd på 4878 mm. Tack vare modulerna kan man själv välja storlek och form på vilplanen - kvadratisk eller rektangulär. 

Alla produkter i Basal-serien är lagerförda och kan levereras i barnsäkert utförande.

Skriven av Helena Bengtsson

Vytabs modulbyggda spiraltrappa i produktserien Basal
Vytabs modulbyggda spiraltrappa i produktserien Basal
Vytabs modulbyggda Basal spiraltrappa i barnsäkert utförande
Vytabs modulbyggda Basal spiraltrappa i barnsäkert utförande

Nyheter

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

2021-02-24
Kabel

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Inneklimatmätare som övervakar luftkvaliten

Inneklimatmätare som övervakar luftkvalitén

Renson Sense är en ny inneklimatmätare som bevakar inneklimatet i exempelvis skolor, kontor och bostäder och visar visuellt när luftkvaliteten blir dålig och behöver åtgärdas. Till enheten finns en app där man kan övervaka mätvärdena i realtid och spåra förändringar en vecka tillbaka i tiden.