Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Jackbara radplintar

Jackbara radplintar
2012-10-01
Frånskiljbar plint med automatisk kortslutning av strömtransformatorkrets.

 

 
 

Jackbar plint med Push-In anslutning

En nyhet från Phoenix Contact är modellen som används till strömtransformatorer. För att undvika att dessa kretsar lämna i öppet läge, har den jackbara kontakten en kortslutningsfunktion som så fort kontakten dras ur basplinten kortsluter kretsen innan kretsen öppnas. Detta garanterar en hög grad av säkerhet och tillförlitlighet vid mätning eller hantering av strömtransformatorkretsar. På så sätt elimineras risken för felaktig hantering eller förstörelse av strömtransformatorer.

Ökat pålitlighet
Detta innebär att det nu är möjligt att bygga kompletta kopplingssystem med tillhörande komponenter med jackbara kopplingar. Alla kontakter kan enkelt kodas, vilket ökar pålitligheten och förhindrar på så sätt felaktiga anslutningar.
Ledaranslutning i plintarna sker via Push-In anslutning, då ledaren trycks in i anslutningsutrymmet utan behov av några extra verktyg. För att öppna anslutningsutrymmet behöver användaren endast trycka på den orangea knappen.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.