Nyheter

Isolera heta installationer

Isolera heta installationer
Ny nätmatta för brand- och värmeisolering.

Från Isover kommer Ultimate Protect Wired Mat 2.0. Nätmattan används för brand- och värmeisolering av ventilationskanaler eller isolering av rörledningar, behållare, ugnar och pannor med mera.

Nätmattan har varmförzinkat 25 mm trådnät och glastrådsförstärkt aluminiumfolie mellan ull och nät.

Produktfakta:
• Tjocklek: 100 mm
• Format: 3100x600 mm
• Densitet: 55 kg per kubikmeter
• Brandklass: Euroklass A1
• Högsta användningstemperatur: 540 grader C, nätet 300 grader C

Isolera heta installationer
Isolera heta installationer

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.