• Nyheter
  • Isocyanatfritt fogskum för skumpistol

Nyheter

Isocyanatfritt fogskum för skumpistol

Isocyanatfritt fogskum för skumpistol
Sika lanserar fogskummet Boom Top-G som är fritt från isocyanater och är speciellt framtaget för enklare applicering tillsammans med fogskumpistol.

 
 Sikas snabbhärdande fogskum Boom Top-G är fritt från isocyanater och är speciellt framtaget för att användas tillsammans med fogskumpistol.
Sika Boom Top-G är ett 1-komponents, snabbhärdande fogskum som är fritt från isocyanater och som inte omfattas av härdplastkungörelsen. Skummet är bland annat avsett för användning kring utfackningspartier och som isolering mellan syll och bottenplatta, omkring fönster och dörrar samt på ställen där termiskt isolerande utfyllning är nödvändig. Det uppges även vara lämpligt som ljudisolering, men ska inte användas  som rörelseupptagande fog.


Produkten kan användas på rena, fettfria ytor vid lufttemperatur ned till plus fem grader. Skummet är förpackat i en 500 milliliters aerosolflaska.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.