• Nyheter
  • Inspektionskameror för avloppsledningar

Nyheter

Inspektionskameror för avloppsledningar

Inspektionskameror för avloppsledningar
För kontroll av vatten- och avloppsledningar lanserar Kummert en ny serie inspektionskameror, som är utvecklade för att vara användarvänliga.

          
 

Kummert lanserar en ny serie inspektionssystem för vatten- och avloppsledningar.

 

Cam Mobile Profi II är ett kompakt och mobilt inspektionssystem. Det innehåller även ett komplett dokumentationssystem med inmatning av skadekoder i klartext. Ett digitalt inspelningssystem i DVD-kvalitet är integrerat och färdiga rapporter kan enkelt sparas till ett USB-minne.


Cam Mobile Compact
är en enhet med full styrning av kameran K70L, som klarar att lasermäta rörsektioners diameter och profil. Lagring av bilder görs på SD-kort. Videoutgång för inspelningsenhet kan användas.

Cam Mobile Easy Set är kompletta system där basenhet, rörål och kamera ingår. Systemen klarar framåtseende kameror upp till K50.

 

Nyheter

Multifunktionell parkbänk

2020-01-20
Parkmöbler

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Extra bred ytterpanel, Moelven Limträpanel. Foto: Lipkin

Extra bred ytterpanel

Moelvens nya limträpanel är en extra bred ytterpanel avsedd för liggande montering. Limträpanelens uppbyggnad med lameller gör att ytterpanelen trots sin bredd inte kupar sig.