• Nyheter
  • Inspektionskameror för avloppsledningar

Nyheter

Inspektionskameror för avloppsledningar

Inspektionskameror för avloppsledningar
För kontroll av vatten- och avloppsledningar lanserar Kummert en ny serie inspektionskameror, som är utvecklade för att vara användarvänliga.

          
 

Kummert lanserar en ny serie inspektionssystem för vatten- och avloppsledningar.

 

Cam Mobile Profi II är ett kompakt och mobilt inspektionssystem. Det innehåller även ett komplett dokumentationssystem med inmatning av skadekoder i klartext. Ett digitalt inspelningssystem i DVD-kvalitet är integrerat och färdiga rapporter kan enkelt sparas till ett USB-minne.


Cam Mobile Compact
är en enhet med full styrning av kameran K70L, som klarar att lasermäta rörsektioners diameter och profil. Lagring av bilder görs på SD-kort. Videoutgång för inspelningsenhet kan användas.

Cam Mobile Easy Set är kompletta system där basenhet, rörål och kamera ingår. Systemen klarar framåtseende kameror upp till K50.

 

Nyheter

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.

Industrins husbyggande fortsätter minska

Industrins husbyggande fortsätter minska

Affärskonsulterna Navet tar varje kvartal fram en konjunkturrapport som visar läget och förväntningarna på bygg- och fastighetsmarknaden. Den senaste rapporten, som presenterades i december, visade en tydlig inbromsning när det gäller de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna.