Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Inspektionskameror för avloppsledningar

Nyheter

Inspektionskameror för avloppsledningar

Inspektionskameror för avloppsledningar
För kontroll av vatten- och avloppsledningar lanserar Kummert en ny serie inspektionskameror, som är utvecklade för att vara användarvänliga.

          
 

Kummert lanserar en ny serie inspektionssystem för vatten- och avloppsledningar.

 

Cam Mobile Profi II är ett kompakt och mobilt inspektionssystem. Det innehåller även ett komplett dokumentationssystem med inmatning av skadekoder i klartext. Ett digitalt inspelningssystem i DVD-kvalitet är integrerat och färdiga rapporter kan enkelt sparas till ett USB-minne.


Cam Mobile Compact
är en enhet med full styrning av kameran K70L, som klarar att lasermäta rörsektioners diameter och profil. Lagring av bilder görs på SD-kort. Videoutgång för inspelningsenhet kan användas.

Cam Mobile Easy Set är kompletta system där basenhet, rörål och kamera ingår. Systemen klarar framåtseende kameror upp till K50.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.