• Nyheter
  • Inspektionskameror för avloppsledningar

Nyheter

Inspektionskameror för avloppsledningar

Inspektionskameror för avloppsledningar
För kontroll av vatten- och avloppsledningar lanserar Kummert en ny serie inspektionskameror, som är utvecklade för att vara användarvänliga.

          
 

Kummert lanserar en ny serie inspektionssystem för vatten- och avloppsledningar.

 

Cam Mobile Profi II är ett kompakt och mobilt inspektionssystem. Det innehåller även ett komplett dokumentationssystem med inmatning av skadekoder i klartext. Ett digitalt inspelningssystem i DVD-kvalitet är integrerat och färdiga rapporter kan enkelt sparas till ett USB-minne.


Cam Mobile Compact
är en enhet med full styrning av kameran K70L, som klarar att lasermäta rörsektioners diameter och profil. Lagring av bilder görs på SD-kort. Videoutgång för inspelningsenhet kan användas.

Cam Mobile Easy Set är kompletta system där basenhet, rörål och kamera ingår. Systemen klarar framåtseende kameror upp till K50.

 

Nyheter

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.