Nyheter

Inramad duschvägg

Rama in din dusch
Trac är en ny serie duschväggar från INR med skenor som ramar in de tjocka glasväggarna.

Duschväggarna är tillverkade av 8 mm säkerhetsglas och har U-formade skenor av blankpolerat aluminium. Glaset finns som helt transparent, frostat, grått eller som klarglas med ytbehandling Timeless, en ytbehandling som gör att vattnet rinner lättare av glaset och som håller glaset rent från kalk.
Tillverkningen sker i Sverige.

Plusmodellerna har glas från golv till tak och skenorna kan, förutom blankpolerade, även fås lackerade i matt svart. Skenorna kan antingen monteras ovanpå golv- och väggbeklädnad eller infällda i kaklet eller klinkern. Måtten kan anpassas efter önskemål med höjd upp till 2 500 mm och bredd mellan 150 till 1200 mm. 

Förutom plusmodellerna finns serien även i lägre fasta modeller, för montering i nischer och hörn samt som en skjutdörr.
Skjutdörren kan erhållas med stängningsdämpare som gör att dörren glider igen mjukt.

INR lämnar 15 års garanti på duschväggarna.

På företagets webbplats finns ett verktyg, Duschverkstan, för planering av duschutrymmen där olika modeller kan måttanpassas och önskade tillval göras.

Skriven av Anna Göth

Blankpolerad skena
Blankpolerad skena
Trac modell 43
Trac modell 43
Trac modell 20
Trac modell 20

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.