Nyheter

Inramad duschvägg

Rama in din dusch
Trac är en ny serie duschväggar från INR med skenor som ramar in de tjocka glasväggarna.

Duschväggarna är tillverkade av 8 mm säkerhetsglas och har U-formade skenor av blankpolerat aluminium. Glaset finns som helt transparent, frostat, grått eller som klarglas med ytbehandling Timeless, en ytbehandling som gör att vattnet rinner lättare av glaset och som håller glaset rent från kalk.
Tillverkningen sker i Sverige.

Plusmodellerna har glas från golv till tak och skenorna kan, förutom blankpolerade, även fås lackerade i matt svart. Skenorna kan antingen monteras ovanpå golv- och väggbeklädnad eller infällda i kaklet eller klinkern. Måtten kan anpassas efter önskemål med höjd upp till 2 500 mm och bredd mellan 150 till 1200 mm. 

Förutom plusmodellerna finns serien även i lägre fasta modeller, för montering i nischer och hörn samt som en skjutdörr.
Skjutdörren kan erhållas med stängningsdämpare som gör att dörren glider igen mjukt.

INR lämnar 15 års garanti på duschväggarna.

På företagets webbplats finns ett verktyg, Duschverkstan, för planering av duschutrymmen där olika modeller kan måttanpassas och önskade tillval göras.

Skriven av Anna Göth

Blankpolerad skena
Blankpolerad skena
Trac modell 43
Trac modell 43
Trac modell 20
Trac modell 20

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.