Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Innertak med inbyggd belysning

Innertak med inbyggd belysning
Elittaket Light från Byggelit är en innertaksskiva med förmonterade spotlights som spar tid och underlättar montering. Skivan är utformad för att kunna kombineras med de vanliga Elittaket-skivorna.

Elittaket Light är konstruerat för att ge en snabb och enkel montering och kräver varken efterbehandling eller borrning. 

Skivan är utformad för att kunna kombineras med Elittaket som är ytbelagda innertaksskivor utan spotlights. Färgen är Vit Struktur men kan på förfrågan även erhållas i Elittakets övriga strukturer.

Spotlightsen kan riktas och dimras. I varje skiva finns en spotlights (3W LED) med färgtemperaturen 3 000 K och IP-klass 21.

Täckande format är 1 200×300×12 mm.

Skriven av Anna Göth

Elittaket Light
Elittaket Light

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.

ESSDECK Max, Ny trallskruv

Nyutvecklad trallskruv

ESSVE lanserar en ny trallskruv lagom till att trallsäsongen drar igång. Trallskruven är framtagen i samarbete med professionella snickare och har en utformning som underlättar montering av skevt trallvirke, motverkar flisor och minskar risken för att virket spricker vid skruvning nära kant.