Nyheter

Innertak med inbyggd belysning

Innertak med inbyggd belysning
Elittaket Light från Byggelit är en innertaksskiva med förmonterade spotlights som spar tid och underlättar montering. Skivan är utformad för att kunna kombineras med de vanliga Elittaket-skivorna.

Elittaket Light är konstruerat för att ge en snabb och enkel montering och kräver varken efterbehandling eller borrning. 

Skivan är utformad för att kunna kombineras med Elittaket som är ytbelagda innertaksskivor utan spotlights. Färgen är Vit Struktur men kan på förfrågan även erhållas i Elittakets övriga strukturer.

Spotlightsen kan riktas och dimras. I varje skiva finns en spotlights (3W LED) med färgtemperaturen 3 000 K och IP-klass 21.

Täckande format är 1 200×300×12 mm.

Skriven av Anna Göth

Elittaket Light
Elittaket Light

Nyheter

Multifunktionellt fogband för lufttäta fönsterfogar

2021-06-16
Fogband

illbrucks nya svällande fogband TP654 illmod Trio 1050 har en unik vågstruktur som ger en absolut lufttät kontakt mellan vägg och fönsterkarm. Fogbandet har även ljudisolerande egenskaper, är regnsäkert samtidigt som det variabla fuktighetsskiktet tillåter utsläpp av ånga.

Signaler på en vändning för lokalbyggandet

I NAVET Analytics månadsindikatorer, Marknadssignaler & Prognoser, kommer nu tidiga signaler på att det kan komma att ske en vändning i nyproduktionen av privata lokaler. Den kraftiga nedgången i konjunkturen i kombination med pandemins effekter i form av en ökad andel distansarbete och e-handel, har drabbat det privata lokalbyggandet hårt.

Guide 3304 ENVI™ - arbetshandskar av sockerbetor

Arbetshandskar av sockerbetor

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.