• Nyheter
  • Individuell ventilation för arbetsplatsen

Nyheter

Individuell ventilation för arbetsplatsen

Individuell ventilation för arbetsplatsen
Ventilationssystemet Personlig Ventilation, från Exhausto, ger varje medarbetare själv möjligheten att styra inneklimatet och mängden frisk luft till den egna arbetsplatsen.

    
 

PV-AirZone 200 är ett ventilationsaggregat som ger möjlighet till individuell reglering av luftmängd och temperatur vid varje enskild arbetsplats.

 

PV-AirZone 200 är ett ventilationsaggregat med inställningsbara munstycken och individuell reglering av luftmängd och temperatur. Aggregatet är utformat för att monteras på skrivbord, precis bakom en platt datorskärm. Det är anpassat för horisontell tilluft över datorskärmen och luften har en temperatur mellan 18 och 23 grader.


Styrning av ventilation till varje arbetsplats
Aggregatet är försett med ett eget spjäll, strömtillförsel och regulator som gör det möjligt för varje medarbetare att själv reglera luftmängden till den egna arbetsplatsen. Det kan kopplas till byggnadens ventilationsanläggning via servicepelare, väggpaneler eller luftintag.
Aggregatet är tillverkat av anodiserat aluminium och har svart plastbeläggning av ABS. Standardfärger är aluminium och grafitgrå, men kan även levereras i andra färger.

Nyheter

Laddstolpsfundament av återvunnen plast

Svenska företaget Unimi Solutions AB har kommit med en miljövänligare variant av sina modulära betongfundament för laddstationer till elbilar - Unimi-1base ECO plastic. Fundamentet är tillverkat av återvunnen plast och väger endast 18 kg vilket gör att det kan hanteras manuellt utan tunga lyftanordningar.

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.