• Nyheter
  • Individuell ventilation för arbetsplatsen

Nyheter

Individuell ventilation för arbetsplatsen

Individuell ventilation för arbetsplatsen
Ventilationssystemet Personlig Ventilation, från Exhausto, ger varje medarbetare själv möjligheten att styra inneklimatet och mängden frisk luft till den egna arbetsplatsen.

    
 

PV-AirZone 200 är ett ventilationsaggregat som ger möjlighet till individuell reglering av luftmängd och temperatur vid varje enskild arbetsplats.

 

PV-AirZone 200 är ett ventilationsaggregat med inställningsbara munstycken och individuell reglering av luftmängd och temperatur. Aggregatet är utformat för att monteras på skrivbord, precis bakom en platt datorskärm. Det är anpassat för horisontell tilluft över datorskärmen och luften har en temperatur mellan 18 och 23 grader.


Styrning av ventilation till varje arbetsplats
Aggregatet är försett med ett eget spjäll, strömtillförsel och regulator som gör det möjligt för varje medarbetare att själv reglera luftmängden till den egna arbetsplatsen. Det kan kopplas till byggnadens ventilationsanläggning via servicepelare, väggpaneler eller luftintag.
Aggregatet är tillverkat av anodiserat aluminium och har svart plastbeläggning av ABS. Standardfärger är aluminium och grafitgrå, men kan även levereras i andra färger.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.