Nyheter

Inbrottsklassade karuselldörrar

Inbrottsklassade karuselldörrar
Boon Edam har utvecklat karuselldörrar och slussar som är certifierade för inbrottsklass 2 och 3.

       
 

Boon Edam har utvecklat inbrottsskydd i klass 2 och 3 för karuselldörrar och slussar. Här karuselldörren Tourniket.

Boon Edam har utvecklat karuselldörrar och slussar i inbrottsklass MKV2 och MKV3. Produkterna i fråga är Tourniket karuselldörr och Circlelock säkerhetssluss. De uppges vara väl anpassade till byggnader där entrén och fasaden är integrerade i säkerhetssystemet, och där en hög grad av inbrottsskydd krävs.

Certifierat inbrottsskydd

Inbrottsskyddspaketet är testat och certifierat i enlighet med nya europanormer för klass MKV2 och MKV3. I standarden anges krav och testmetoder för inbrottssäkra konstruktioner för dörrar, fönster, fasader, galler och rulljalusier.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.