Nyheter

Inbrottsklassade karuselldörrar

Inbrottsklassade karuselldörrar
Boon Edam har utvecklat karuselldörrar och slussar som är certifierade för inbrottsklass 2 och 3.

       
 

Boon Edam har utvecklat inbrottsskydd i klass 2 och 3 för karuselldörrar och slussar. Här karuselldörren Tourniket.

Boon Edam har utvecklat karuselldörrar och slussar i inbrottsklass MKV2 och MKV3. Produkterna i fråga är Tourniket karuselldörr och Circlelock säkerhetssluss. De uppges vara väl anpassade till byggnader där entrén och fasaden är integrerade i säkerhetssystemet, och där en hög grad av inbrottsskydd krävs.

Certifierat inbrottsskydd

Inbrottsskyddspaketet är testat och certifierat i enlighet med nya europanormer för klass MKV2 och MKV3. I standarden anges krav och testmetoder för inbrottssäkra konstruktioner för dörrar, fönster, fasader, galler och rulljalusier.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.