Nyheter

Inbrottsklassade karuselldörrar

Inbrottsklassade karuselldörrar
Boon Edam har utvecklat karuselldörrar och slussar som är certifierade för inbrottsklass 2 och 3.

       
 

Boon Edam har utvecklat inbrottsskydd i klass 2 och 3 för karuselldörrar och slussar. Här karuselldörren Tourniket.

Boon Edam har utvecklat karuselldörrar och slussar i inbrottsklass MKV2 och MKV3. Produkterna i fråga är Tourniket karuselldörr och Circlelock säkerhetssluss. De uppges vara väl anpassade till byggnader där entrén och fasaden är integrerade i säkerhetssystemet, och där en hög grad av inbrottsskydd krävs.

Certifierat inbrottsskydd

Inbrottsskyddspaketet är testat och certifierat i enlighet med nya europanormer för klass MKV2 och MKV3. I standarden anges krav och testmetoder för inbrottssäkra konstruktioner för dörrar, fönster, fasader, galler och rulljalusier.

 

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.

Digitalt vattenpass

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.