Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Hyllsystem för trånga utrymmen

Hyllsystem för trånga utrymmen
Elfa har skapat ett sortiment för grunda och trånga utrymmen. Det är en kompakt förvaring, som bygger på ett topphängt konsolsystem med endast 300 mm djup.

Elfa Classic topphängt system är ett smidigt sätt att montera deras Klick-in system. Allt hänger då på en bärlist, och blir då väldigt flexibelt eftersom väggskenorna är flyttbara. Man skruvar bara in bärlisten i väggen. Inredningen klickas sen fast med hjälp av konsoler.

Man kan välja bland elfas stora urval av inredning, med allt från hyllor, korgar och en rad av specialdetaljer. Klick-in systemet kan måttanpassas så att det passar överallt där man har en vägg att skruva i. För trånga hallar eller liknande är de minsta modulerna endast 300 mm djupa.

Konsolen är huvudkomponenten för att hålla uppe den övriga inredningen och tillbehören i Klick-in systemet, och den hakas i hängskenan. Den är utrustad med urtag för klädstångshållare, men används även för klick-in hyllor, backar, utdragbara byxhängare eller skoställ m m. Finns även med större djup för andra applikationer.

Systemet är tillverkat i stål, som antingen går att få med metallfinish eller vitlackerat. Det finns även hyllplan i melamin eller massivt trä.

Skriven av Malena Beijer

Flexibel lösning för trångt utrymme
Flexibel lösning för trångt utrymme
Klick-in topphängt system
Klick-in topphängt system

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.