Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Hyllsystem för trånga utrymmen

Hyllsystem för trånga utrymmen
Elfa har skapat ett sortiment för grunda och trånga utrymmen. Det är en kompakt förvaring, som bygger på ett topphängt konsolsystem med endast 300 mm djup.

Elfa Classic topphängt system är ett smidigt sätt att montera deras Klick-in system. Allt hänger då på en bärlist, och blir då väldigt flexibelt eftersom väggskenorna är flyttbara. Man skruvar bara in bärlisten i väggen. Inredningen klickas sen fast med hjälp av konsoler.

Man kan välja bland elfas stora urval av inredning, med allt från hyllor, korgar och en rad av specialdetaljer. Klick-in systemet kan måttanpassas så att det passar överallt där man har en vägg att skruva i. För trånga hallar eller liknande är de minsta modulerna endast 300 mm djupa.

Konsolen är huvudkomponenten för att hålla uppe den övriga inredningen och tillbehören i Klick-in systemet, och den hakas i hängskenan. Den är utrustad med urtag för klädstångshållare, men används även för klick-in hyllor, backar, utdragbara byxhängare eller skoställ m m. Finns även med större djup för andra applikationer.

Systemet är tillverkat i stål, som antingen går att få med metallfinish eller vitlackerat. Det finns även hyllplan i melamin eller massivt trä.

Skriven av Malena Beijer

Flexibel lösning för trångt utrymme
Flexibel lösning för trångt utrymme
Klick-in topphängt system
Klick-in topphängt system

Nyheter

Stegar med förbättrad säkerhet

2021-03-08
Stegar

För att bemöta aktuella europeiska standarder har WIBE Ladders tagit fram ett nytt sortiment av anliggande stegar med tydlig säkerhetsprofilering. PROF+ stegarna är anpassade för arbete i tuffa miljöer och för alla typer av väderlekar.

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.