För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Hyllsystem för trånga utrymmen

Hyllsystem för trånga utrymmen
Elfa har skapat ett sortiment för grunda och trånga utrymmen. Det är en kompakt förvaring, som bygger på ett topphängt konsolsystem med endast 300 mm djup.

Elfa Classic topphängt system är ett smidigt sätt att montera deras Klick-in system. Allt hänger då på en bärlist, och blir då väldigt flexibelt eftersom väggskenorna är flyttbara. Man skruvar bara in bärlisten i väggen. Inredningen klickas sen fast med hjälp av konsoler.

Man kan välja bland elfas stora urval av inredning, med allt från hyllor, korgar och en rad av specialdetaljer. Klick-in systemet kan måttanpassas så att det passar överallt där man har en vägg att skruva i. För trånga hallar eller liknande är de minsta modulerna endast 300 mm djupa.

Konsolen är huvudkomponenten för att hålla uppe den övriga inredningen och tillbehören i Klick-in systemet, och den hakas i hängskenan. Den är utrustad med urtag för klädstångshållare, men används även för klick-in hyllor, backar, utdragbara byxhängare eller skoställ m m. Finns även med större djup för andra applikationer.

Systemet är tillverkat i stål, som antingen går att få med metallfinish eller vitlackerat. Det finns även hyllplan i melamin eller massivt trä.

Skriven av Malena Beijer

Flexibel lösning för trångt utrymme
Flexibel lösning för trångt utrymme
Klick-in topphängt system
Klick-in topphängt system

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.

Laddinfrastruktur för framtiden

Laddinfrastruktur för framtiden

Den 15 maj träder en ny lag i kraft som innebär att det måste byggas in laddmöjligheter för elbilar vid ny- och ombyggnation av parkeringar. Schneider Electric har tagit fram en kanalskena för laddning som enkelt kan kompletteras med nya EVlink laddpunkter när behovet växer.