• Nyheter
  • Höj- och sänkbara bordsskärmar för kontoret

Nyheter

Höj- och sänkbara bordsskärmar för kontoret

Höj- och sänkbara bordsskärmar för kontoret
HILO från Mount Design är en helt ny typ av kontoravskärmning, som kompletterar mer traditionell avskärmning på kontoret. Byggkatalogen spanade in dem på Stockholm Furniture Fair på Stockholmsmässan, och konstaterade att det aktivitetsbaserade kontoret skapar nya lösningar och möbler.

HILO är en kontorsmöbel byggd med omtanke. Den har ett inre djup på 1080 mm, som ger bra plats för en stor arbetsyta. Material, höjd och fyllning ger ljud- och synintrycksavskärmande egenskaper bakom skärmen och skapar även god akustikmiljö i hela rummet. 

Den höj- och sänkbara skärmen kombinerar behovet av enskilt ostört arbete med det öppna kontorets samarbetsfördelar i en möbel. Skärmen är helt fristående från skrivbordet, så att man även kan höja och sänka sitt bord oberoende av skärmen. Den är tillverkad av en 8 mm kärna av MDF med en A-klassad 20 mm ljudabsorbent på båda sidor. Klassningen är gjord enligt enligt ISO 354 och SS 25269.

HILO tillverkas för skrivbord i bredder från 1000 till 1600 mm. Höjden är nedsänkt 900 mm och upphöjd till max 1650 mm. Skärmarna tillverkas i tyget Henrietta 808 från Dekora i en utvald sober grå färg som standard. Tyget håller mycket hög kvalitet, men HILO går att få i 11 andra färger och tygkvaliteter. Beslagen är gjorda i kromat stål och det finns en 2-årsgaranti på skärmen.

Skriven av Malena Beijer

Hilo i kontorslandskap
Hilo i kontorslandskap
Hilo finns i många färger
Hilo finns i många färger
Hilo i två lägen
Hilo i två lägen

Nyheter

Byggskivor av återvunna förpackningar

2021-10-22
Kompositskivor

Recomas byggskivor är helt tillverkade av återvunna kompositförpackningar där enbart värme och tryck används vid tillverkningsprocessen. Skivorna finns i tre olika utföranden för användning i t ex innerväggar, tak, fasader och möbelindustrin.