För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Högelastisk fogmassa klarar breda fogar

Nyheter

Högelastisk fogmassa klarar breda fogar

Högelastisk fogmassa klarar breda fogar
Relekta Import lanserar Flex 7, en elastisk fogmassa av MS-polymer som gör det möjligt att applicera högelastiska breda fogar.

       
 

Den högelastiska fogmassan Flex 7 ska kunna appliceras med 40 millimeter breda fogar utan att den rinner.

 

Med den nya fogmassan säger man sig från Relekta möta byggbranschens krav på fogmassor med hög elasticitet. Fogmassan är en MS-polymer som man ska kunna lägga 40 millimeter breda fogar med, utan att de rinner. Fogen uppges sedan få en elasticitet på 20 procent.


Lämnar inga fläckar
Enligt uppgifter från företaget är fogmassan miljöanpassad, luktfri och lämnar inga märken eller fläckar på natursten och andra känsliga ytor. Den är UV-stabil och fäster även på våta ytor. I härdat tillstånd är den resistent mot mögel och bakterier.

Finns med åtta färger
Fogmassan finns i färgerna Antracit, Vit, Sanitär vit, Grå, Ljus grå, Tropisk trä, Ljust trä och Beige. Den är förpackad i patroner om 310 milliliter.
Fogmassan marknadsförs genom Novatech av Relekta Import AS och säljs genom fackhandeln.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.