Nyheter

Hisslösning från Cibes

Cibes A6000
Cibes A6000 kabinhiss är en tillgänglighetslösning som är lätt att installera och använda.

Kabinhissen Cibes A6000 är konstruerad för att ge förbättrad komfort och säkerhet, med en manövervänlig och ergonomisk utformning. Cibes A6000 är en del av generationen skruv- och mutter drivna hissar, här med sluten hisskorg. Drivfunktionen eliminerar behovet av ett maskinrum, som i sin tur ger en utrymmesbesparande lösning.

Cibes A6000 byggs på plats, inklusive schakt, från bottenplattan och uppåt. Det gör installationen snabb och enkel, mellan tre till fyra dagar.

Kabinhissen är lätt att använda och därutöver optimalt kostnadseffektiv i jämförelse med konventionella hissar vad gäller drift och underhåll. 

Hissen uppfyller byggnormer för miljöer där alternativa plattformshissar inte är lämpliga.
Hissen kan installeras i miljöer med utrymmesbegränsning och passar i både privata bostäder och kommersiella byggnader.

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.