Nyheter

Hisslarm över mobilnätet

Hisslarm över mobilnätet
Safetel AB presenterar ett komplett hisslarm med tvåvägstal för övervakad nödkommunikation i mobilnätet.

   
 

Safetel Lift Alarm är ett tvåvägs hisslarm med nödkommunikation över mobilnätet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Safetel Lift Alarm är ett hisslarm som är oberoende av fast telefonlinje eller bredband. Istället använder man sig av mobilnätet för överföring av kommunikationen.

För tvåvägs kommunikation

Det är ett komplett hisslarma med tvåvägstal som, enligt leverantören, lämpar sig för övervakad nödkommunikation till alla typer hissar. Men det kan även användas för andra fasta installationer som behöver tvåvägs tal för nödkommunikation.

Larmet går till flera

Larm skickas samtidigt till en eller flera mottagare. Det kan vara till lokal servicepersonal som vaktmästare, fastighetsägare och till larmcentral. Larmet är försett med batteribackup som ska säkerställa driften vid strömavbrott. Därför ska det fungera oavsett strömavbrott, linjefel eller andra lokala fel i bygget.
Det finns även möjlighet att koppla in nödljus och extern larmklocka.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.