Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Hisslarm över mobilnätet

Hisslarm över mobilnätet
Safetel AB presenterar ett komplett hisslarm med tvåvägstal för övervakad nödkommunikation i mobilnätet.

   
 

Safetel Lift Alarm är ett tvåvägs hisslarm med nödkommunikation över mobilnätet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Safetel Lift Alarm är ett hisslarm som är oberoende av fast telefonlinje eller bredband. Istället använder man sig av mobilnätet för överföring av kommunikationen.

För tvåvägs kommunikation

Det är ett komplett hisslarma med tvåvägstal som, enligt leverantören, lämpar sig för övervakad nödkommunikation till alla typer hissar. Men det kan även användas för andra fasta installationer som behöver tvåvägs tal för nödkommunikation.

Larmet går till flera

Larm skickas samtidigt till en eller flera mottagare. Det kan vara till lokal servicepersonal som vaktmästare, fastighetsägare och till larmcentral. Larmet är försett med batteribackup som ska säkerställa driften vid strömavbrott. Därför ska det fungera oavsett strömavbrott, linjefel eller andra lokala fel i bygget.
Det finns även möjlighet att koppla in nödljus och extern larmklocka.

 

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.