Nyheter

Hisslarm över mobilnätet

Hisslarm över mobilnätet
Safetel AB presenterar ett komplett hisslarm med tvåvägstal för övervakad nödkommunikation i mobilnätet.

   
 

Safetel Lift Alarm är ett tvåvägs hisslarm med nödkommunikation över mobilnätet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Safetel Lift Alarm är ett hisslarm som är oberoende av fast telefonlinje eller bredband. Istället använder man sig av mobilnätet för överföring av kommunikationen.

För tvåvägs kommunikation

Det är ett komplett hisslarma med tvåvägstal som, enligt leverantören, lämpar sig för övervakad nödkommunikation till alla typer hissar. Men det kan även användas för andra fasta installationer som behöver tvåvägs tal för nödkommunikation.

Larmet går till flera

Larm skickas samtidigt till en eller flera mottagare. Det kan vara till lokal servicepersonal som vaktmästare, fastighetsägare och till larmcentral. Larmet är försett med batteribackup som ska säkerställa driften vid strömavbrott. Därför ska det fungera oavsett strömavbrott, linjefel eller andra lokala fel i bygget.
Det finns även möjlighet att koppla in nödljus och extern larmklocka.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.