Nyheter

Hinkskrapa med rundat blad

Tebo Byggtillbehör Hinkskrapa 165 med rundat blad får upp de sista resterna i hinken
Tebo Byggtillbehör kommer i nästa vecka att utöka sitt produktutbud med en praktisk skrapa som får upp även de mest svårfångade resterna i den runda hinken.

Alla som någon gång har blandat någon typ av massa i en hink vet att det är nästintill omöjligt att få upp de sista resterna i botten och på kanten med vanliga slevar eller spackelspadar. Även ur ett miljömässigt hållbarhetsperspektiv är det ju av vikt att inte behöva skölja ur hinken med vatten vid rengöringen. 

Den nya hinkskrapan, Hinkskrapa 165, har ett rundat blad av rostfritt stål typ AISI 420 och ett ergonomiskt softgrip-handtag. Skrapan är utvecklad för professionella murare men fungerar givetvis lika bra för målare.
 
Bredd: 165 mm
Höjd: 235 mm
 

Skrivet av Helena Bengtsson

Hinkskrapa 165 har ett rundat blad och ergonomiskt handtag
Hinkskrapa 165 har ett rundat blad och ergonomiskt handtag

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.