Nyheter

Het matlagning med ångkokare

Het matlagning med ångkokare
Miele breddar sitt sortiment med en ny serie ugnar som kombinerar ångkokning med varmluft.

       
 Mieles kombiångkokare använder både ånga och varmluft vid programmmerad matlagning.

De nya ugnarna, så kallade kombiångkokare, kan användas för ångkokning och med varmluft. Det ska göra att de i stor utsträckning kan ersätta vanliga ugnar.

Automatikprogram
De nya modellerna har ett ugnsutrymme på 32 liter och flera automatikprogram som väljs på displayen på framsidan. Matlagningen kan programmeras i upp till sex olika steg efter varandra.

Vred på fronten
Temperaturen kan regleras mellan 40 och 100 grader vid ångkokning och upp till 225 grader med varmluft och kombinationstillagning. Alla funktioner regleras med hjälp av nedsänkta vred på framsidan.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.