Nyheter

Het matlagning med ångkokare

Het matlagning med ångkokare
Miele breddar sitt sortiment med en ny serie ugnar som kombinerar ångkokning med varmluft.

       
 Mieles kombiångkokare använder både ånga och varmluft vid programmmerad matlagning.

De nya ugnarna, så kallade kombiångkokare, kan användas för ångkokning och med varmluft. Det ska göra att de i stor utsträckning kan ersätta vanliga ugnar.

Automatikprogram
De nya modellerna har ett ugnsutrymme på 32 liter och flera automatikprogram som väljs på displayen på framsidan. Matlagningen kan programmeras i upp till sex olika steg efter varandra.

Vred på fronten
Temperaturen kan regleras mellan 40 och 100 grader vid ångkokning och upp till 225 grader med varmluft och kombinationstillagning. Alla funktioner regleras med hjälp av nedsänkta vred på framsidan.

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.