Nyheter

Het matlagning med ångkokare

Het matlagning med ångkokare
Miele breddar sitt sortiment med en ny serie ugnar som kombinerar ångkokning med varmluft.

       
 Mieles kombiångkokare använder både ånga och varmluft vid programmmerad matlagning.

De nya ugnarna, så kallade kombiångkokare, kan användas för ångkokning och med varmluft. Det ska göra att de i stor utsträckning kan ersätta vanliga ugnar.

Automatikprogram
De nya modellerna har ett ugnsutrymme på 32 liter och flera automatikprogram som väljs på displayen på framsidan. Matlagningen kan programmeras i upp till sex olika steg efter varandra.

Vred på fronten
Temperaturen kan regleras mellan 40 och 100 grader vid ångkokning och upp till 225 grader med varmluft och kombinationstillagning. Alla funktioner regleras med hjälp av nedsänkta vred på framsidan.

Nyheter

Byggskivor av återvunna förpackningar

2021-10-22
Kompositskivor

Recomas byggskivor är helt tillverkade av återvunna kompositförpackningar där enbart värme och tryck används vid tillverkningsprocessen. Skivorna finns i tre olika utföranden för användning i t ex innerväggar, tak, fasader och möbelindustrin.

Finja Färgat murbruk återbruk tegel

Färgat murbruk som främjar cirkulärt byggande

En förutsättning för att kunna återanvända tegelfasader efter rivning är ett murbruk med rätt egenskaper. Finja möter nu efterfrågan på färgade murbruk för detta ändamål och har lanserat ett färgat murbruk som är speciellt avsett att användas vid murning med återbrukat tegel. Samtidigt lanserades även ett färgat murbruk för murverk som kräver hög hållfasthet gällande fogen.