Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Helautomatiserad kompostmaskin för kontor

Nyheter

Helautomatiserad kompostmaskin för kontor

Helautomatiserad kompostmaskin för kontor
Smart Bins helautomatiserade kompostmaskin omvandlar matavfall till näringsrik kompostjord. Kompostmaskinen är speciellt utformad för en lukt- och kladdfri hantering av matavfall på arbetsplatser.

Kompostmaskinen omvandlar automatiskt matavfallet på några dygn till en näringsrik kompostjord och minskar avfallsvolymen med upp till 90%.
Maskinen är utformad för att vara enkel att hantera utan kladd och dålig lukt. En gång i veckan behöver den tömmas på jord och rengöras.

Det organiska avfallet bryts ner med hjälp av mikroorganismer, inga maskar eller andra tillsatser behövs. Mikroorganismerna medföljer leverans och ser ut som torr jord. Mikroorganismerna läggs i maskinen innan den ska börja användas första gången varefter matavfallet kan fyllas på. När kompostjorden töms lämnas en liten del kvar som i sin tur fortsätter processen och bryter ner nytt organiskt avfall.

Mått
Höjd: 790 mm (1 110 mm med öppet lock)
Bredd: 400 mm. Djup: 400 mm.

Kapacitet
Kompostmaskinen kan hantera 3-5 kg matavfall/organiskt avfall per dygn (ca 2000 kg/år).

Skriven av Anna Göth

Smart Bins kompostmaskin
Smart Bins kompostmaskin
Näringsrik kompostjord
Näringsrik kompostjord

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.