Nyheter

Hela hällen blir en kokzon

Hela hällen blir en kokzon
Nu lanseras en induktionshäll som ger möjlighet att använda hela ytan som en enda stor kokzon.

  
 

Gaggenau lanserar en induktionshäll som ger möjlighet att placera kokkärlen var man vill. Dessutom kan man använda hela hällen som en stor kokzon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från Gaggenau kommer en ny induktionshäll som kan utnyttjas som en enda stor kokzon. Det görs möjligt av 48 mikroinduktorer som ligger utplacerade efter varandra under glaskeramikhällen.

Valfri placering av kokkärl

Tekniken gör att man kan placera kastruller och stekpannor i olika former och storlekar på spishällen. Hällen registrerar automatiskt var stekpannan är placerad, hur stor den är och hur mycket värme det behövs för att den ska bli varm. Om stekpannan flyttas registrerar hällen den nya positionen och matlagningen kan fortsätta utan avbrott.

Styrs med pekskärm

Induktionshällen styrs via en extra stor pekskärm som visar stekpannans eller kastrullens form och läge. För att välja olika funktioner rör man lätt vid pekskärmen. Det kan vara för att välja koktid eller ändra temperatur. Om man flyttar stekpannan dröjer det bara några sekunder innan skärmen visar den nya placeringen.

 

 

Nyheter

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.