Nyheter

Hela hällen blir en kokzon

Hela hällen blir en kokzon
Nu lanseras en induktionshäll som ger möjlighet att använda hela ytan som en enda stor kokzon.

  
 

Gaggenau lanserar en induktionshäll som ger möjlighet att placera kokkärlen var man vill. Dessutom kan man använda hela hällen som en stor kokzon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från Gaggenau kommer en ny induktionshäll som kan utnyttjas som en enda stor kokzon. Det görs möjligt av 48 mikroinduktorer som ligger utplacerade efter varandra under glaskeramikhällen.

Valfri placering av kokkärl

Tekniken gör att man kan placera kastruller och stekpannor i olika former och storlekar på spishällen. Hällen registrerar automatiskt var stekpannan är placerad, hur stor den är och hur mycket värme det behövs för att den ska bli varm. Om stekpannan flyttas registrerar hällen den nya positionen och matlagningen kan fortsätta utan avbrott.

Styrs med pekskärm

Induktionshällen styrs via en extra stor pekskärm som visar stekpannans eller kastrullens form och läge. För att välja olika funktioner rör man lätt vid pekskärmen. Det kan vara för att välja koktid eller ändra temperatur. Om man flyttar stekpannan dröjer det bara några sekunder innan skärmen visar den nya placeringen.

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.