• Nyheter
  • Hantverkarradio rockar fett och håller tätt

Nyheter

Hantverkarradio rockar fett och håller tätt

Hantverkarradio rockar fett och håller tätt
Med en ny vattentät och stöttålig hantverkarradio ska välljud kunna spridas ut över hela byggarbetsplatsen. Radion kan även spela upp ljudfiler av olika format.

        
 Från Bosch kommer en ny hantverkarradio som ska ge ett kraftfullt ljud och dessutom klara ett fritt fall från två meter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boschs nya hantverkarradio Power Box GML 20 Professional är försedd med en subwoofer och fyra högtalare som riktar ut ljudet åt fyra håll. Med en effekt upp till 20 watt ska den nå ut långt med nyheter och musik.

Spelar ljudfiler i flera format

Radion har ett stort LCD-fönster som kan användas för att ställa in radiostationer eller välja mellan egna ljudfiler från Ipod, SD-kort eller USB-sticka. FM-radion uppges ha god mottagning över hela landet och man kan spara upp till 20 radiostationer.

Klarar damm och vatten

Enligt leverantören är det den första hantverkarradion som är damm- och vattentät nog för att klara kapslingsklass IP54.

Tystnar inte av fall

Radion sitter monterad i en fjäderupphängd aluminiumram som gör att den bara ska spela vidare efter ett fritt fall på två meter.

Laddar mobilen via USB

Apparaten är försedd med ett USB-ingång som gör att man kan ladda mobilen eller annan elektronisk utrustning. Den har även ett inbyggt strömuttag för 230 volt som kan användas för elverktyg med mera.

Radion drivs antingen med 230 volt eller med ett litiumjonbatteri på 14,4 eller 18 volt.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.