• Nyheter
  • Hantverkare kan jämföra materialpriser med ny app

Nyheter

Hantverkare kan jämföra materialpriser med ny app

SoftOne
En ny mobilapp gör det möjligt för hantverkare att jämföra materialpriser hos olika grossister, direkt i mobilen.

Appen från SoftOne gör jämförelser av materialpriser genom att man skriver in artikelnamn eller nummer för produkten. Därefter jämför appen bruttopriset från 20 olika svenska grossister. Det gör det enkelt för hantverkare att ute på fältet ta reda på var de kan köpa material till bäst pris.

- Det är första gången som hantverkare direkt i mobilen kan hitta det billigaste materialpriset bland många olika grossister. Detta ger hantverkare möjlighet att köpa sitt material till ett bättre pris och spara mycket pengar, säger Leo Wiberg, marknadschef på SoftOne.

 

Hantverkare kan jämföra materialpriser med ny app
Hantverkare kan jämföra materialpriser med ny app

Nyheter

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.

Industrins husbyggande fortsätter minska

Industrins husbyggande fortsätter minska

Affärskonsulterna Navet tar varje kvartal fram en konjunkturrapport som visar läget och förväntningarna på bygg- och fastighetsmarknaden. Den senaste rapporten, som presenterades i december, visade en tydlig inbromsning när det gäller de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna.

God jul & Gott nytt år!

God jul & Gott nytt år!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!