Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Handtorkning i 640 km/h

Dyson Airblade dB
Dyson presenterar handtorken Airblade som blåser ut ouppvärmd luft med hög hastighet och som uppges torka händerna på cirka 10 sekunder.

Dysons ambition har varit att tillverka en handdukstork som är snabbare, mer hygienisk och som förbrukar mindre energi. Med nya Airblade säger man sig ha lyckats med detta. Handtorken startar och stoppar när användarna för in och tar ut händerna, vilket gör att ingenting behöver vidröras. Torken blåser ut ouppvärmd luft genom smala springor, i maskinens hela bredd på 230 millimeter. Den styrda luftströmmen får en hastighet på över 640 kilometer i timmen och uppges torka händerna på 10 sekunder. Eftersom handtorken inte använder varmluft har den inget element för uppvärmning och kan på så vis förbruka mindre energi.

Handtorken är försedd med HEPA-filter och har motor med digital pulsteknik som uppges vara energisnål. Märkeffekten är 1 600 watt.

Mer information: www.dyson.se


 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.