• Nyheter
  • Handskar som skyddar både händer och tänder

Nyheter

Handskar som skyddar både händer och tänder

Handskar som skyddar både händer och tänder
Handsktillverkaren Guide presenterar handsken 5005 M som har insydda magnetplattor där man kan fästa spikar och skruvar under arbetet.

    
 

Handsken 5005 M, från Guide, har insydda magnetplattor där man kan fästa skruvar och spikar istället för att stoppa dem i munnen.

 

Den nya handsken har insydda magnetplattor i ovansidan, som är tillverkad av flexibel spandex. Här kan man fästa spikar och skruvar under arbetet, och enkelt plocka dem vartefter man behöver dem. Med spikar och skruvar lätt tillgängliga på handsken frestas man inte att stoppa dem i munnen och risken för tandskador minskar, påpekar man från företaget.


Förstärkningar och bra grepp

Handsken ger bra grepp i både vått och torrt tillstånd. Fingertoppar och tummar är förstärkta och det finns knogskydd och en kardborrespänning vid handleden. Handsken är fri från krom och är tvättbar.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.