Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Handskar som skyddar både händer och tänder

Nyheter

Handskar som skyddar både händer och tänder

Handskar som skyddar både händer och tänder
2008-05-27
Handsktillverkaren Guide presenterar handsken 5005 M som har insydda magnetplattor där man kan fästa spikar och skruvar under arbetet.

    
 

Handsken 5005 M, från Guide, har insydda magnetplattor där man kan fästa skruvar och spikar istället för att stoppa dem i munnen.

 

Den nya handsken har insydda magnetplattor i ovansidan, som är tillverkad av flexibel spandex. Här kan man fästa spikar och skruvar under arbetet, och enkelt plocka dem vartefter man behöver dem. Med spikar och skruvar lätt tillgängliga på handsken frestas man inte att stoppa dem i munnen och risken för tandskador minskar, påpekar man från företaget.


Förstärkningar och bra grepp

Handsken ger bra grepp i både vått och torrt tillstånd. Fingertoppar och tummar är förstärkta och det finns knogskydd och en kardborrespänning vid handleden. Handsken är fri från krom och är tvättbar.

Nyheter

Kombinationsbruk med permanent kolsänka

2023-02-01
Murbruk

Finja Betongs gröna Eco-linje utökas nu med ytterligare en byggprodukt - Mur- & Putsbruk B ECO, ett torrbruk med en inbyggd och livslång kolsänka i form av biokol som motverkar ökande halter av koldioxid i atmosfären.

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.