Nyheter

Handdukstork med färg

Handdukstorken Velvet RGB
Dryson AB för in mera färg i våra badrum med handdukstorken Velvet RGB som finns i tre klara färger.

Handdukstorken Velvet RGB finns nu i kulörerna bordeauxröd, vårgrön och medelhavsblå. Det är en handdukstork i slank form som är enkel att placera i rummet. För att ge bakgrundsbelysning kan den även som tillval förses med en ljuslist på baksidan.

Torken finns med höjdmåtten 1030 och 1430 millimeter och bredden 210 millimeter.

Dryson AB finns i monter C10:71.

Handdukstork med färg
Handdukstork med färg

Nyheter

Stadsmöbler som främjar skogsbruket

2022-06-10
Parkmöbler

Möbeltillverkaren Soma Design har tillsammans med Plockhugget och formgivaren Marie Oldfeldt utvecklat serien Soma Forest, stadsmöbler av trä som främjar svenskt skogsbruk utan kalhyggen. Ett initiativ till att förändra svenskt skogsbruk i en mer hållbar riktning.

Justerskruv som minskar materialspill

2022-06-08
Skruvar

Infästningsspecialisten fischer lanserar nu justeringsskruven FAFS med ett försänkt clips som lämnar träkonstruktionen så intakt att både byggmaterialet och skruven kan återanvändas efter demontering. Den förenklar även efterspänning och justering utan behov av klossar.

Betongelement av Agri™Betong presenteras av Göran Resare (Strängbetong), Bill Ögren (ByggVesta), Henrik Vinell (Strängbetong) Foto: David Krantz

Betong av spannmålsskal

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.