Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Handbyggda kylskåp från Miele

Handbyggda kylskåp från Miele
Miele lanserar en exklusiv designserie av kyl- och frysskåp, som tillverkas individuellt och hantverksmässigt på beställning.

        
 Miele har utvecklat en exklusiv designserie av kyl- och frysskåp, som tillverkas individuellt och hantverksmässigt.
Designseriens enheter byggs bara på beställning, vilket gör att de blir unikt anpassade för användarna.  Gemensamt för skåpen är att de byggs med extra tjocka och stabila dörrar. Formgivningen är minimalistisk med raka linjer och ytor av rostfritt stål.

Flera tillval möjliga
Kyl- och frysskåpen kan kompletteras med en rad olika tillval som, exempelvis, vinkyl, inbyggd ismaskin och nollgraderszoner. Samtliga modeller är också utrustade med en teknik som eliminerar behovet av manuell avfrostning av frysdelen. På varje dörr sitter två stötdämpare som dämpar dörrarna vid stängning. Systemet ser också till att dörrarna stängs automatiskt från 30 graders öppningsvinkel.
Leveranstiden för en handgjord kylmöbel är cirka åtta till tio veckor.

 

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.

ESSDECK Max, Ny trallskruv

Nyutvecklad trallskruv

ESSVE lanserar en ny trallskruv lagom till att trallsäsongen drar igång. Trallskruven är framtagen i samarbete med professionella snickare och har en utformning som underlättar montering av skevt trallvirke, motverkar flisor och minskar risken för att virket spricker vid skruvning nära kant.